Sådan installeres en Gossen Baseboard

November 7

Sådan installeres en Gossen Baseboard

Gossen sokler er polyvinylchlorid (PVC) alternativer til traditionelle træ sokler. Blødgjort bestyrelser tilbyder flere fordele i forhold til deres træ modstykker. De er lettere at bruge i fugt-rig landestandarder, undgå mange træ sokler problemer med træ rådner og buckling. Derudover er Gossen PVC sokler hurtigere at installere, der kræver lidt mere under installation oparbejde end du klip og lim dem på plads. Når først installeret, kan du behandle dem, som du ville Træbrædder, male dem for at matche din omkringliggende indretning, eller forlade dem som er til at nyde de injicerede farver, der kan sidste år uden den mindste bliver sløve eller fade.

Instruktioner

•Brug et målebånd til at måle længden af væggen at kræve baseboard installation. Slå et stykke af Gossen baseboard på dens bageste og placere en mark på den målte længde på tværs af det ved hjælp af en tømrer blyant og en tømrer pladsen med flat af pladsen kører langs toppen af baseboard for at holde den markerede linje plumb. Hvis bestyrelserne ikke længe nok til at køre hele længden af væggen, så måle den fulde længde af et bræt, trække det fra væggen længde og bruge resten til at markere og klippe et andet bord.

•Lay baseboard på et stykke af affaldstræ med den markerede linje langs bagsiden opad. Returnere carpenter's square til den samme stilling med kanten af pladsen langs linjen blyantsrettelser at tjene som en skæring guide. Skær langs linjen blyantsrettelser med en hobbykniv, at gøre flere passerer med klinge indtil gennem bestyrelsen.

•Spread lim langs bagsiden af brættet med et hakket murske, og tryk derefter på bord på væggen, kører langs væggens base. Tryk fast på bordet fra hjørnet af muren til væggens kant til at sikre hele længden af bestyrelsen.

•Monter enhver anden bestyrelsen behov støder op til den første, bruger den samme limning proces og forlader som lidt plads mellem boards som muligt. Montere tilstødende boards langs indvendige hjørner af æglæggende Gossen boards lige op til den tilsluttende væg i hjørnet, så montere et andet bord mod monteret bestyrelsen front, udvide det udad til den modsatte væg kant eller modsatte hjørne.

•Bend bestyrelser til at passe omkring udvendige hjørner. Score en linje med en hobbykniv ved punkt f bøje langs bagsiden af brædderne, så forsigtigt bøje langs linjen scorede, så bestyrelsen ombrydes rundt om hjørnet renlig før limning det på plads. Brug den samme proces til at følge blid inde kurver langs buede væg baser.

Tips & advarsler

  • Åbn alle vinduer og døre til at ventilere rummet så meget som muligt før ved hjælp af limen for at undgå vejrtrækning skadelige dampe

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com