Sådan installeres en Grab Bar på glasfiber bruser

February 9

Sådan installeres en Grab Bar på glasfiber bruser

Glasfiber er en fælles valg til Brusevægge, da det er robust og vandtæt. Det kan også være glatte, men, og når vand og sæbe start kører, det kan være svært at skridt i eller ud af badekar eller brusebad uden at falde. Installere en grab bar kan yde ekstra støtte for at holde dig sikker når du brusebad.

Instruktioner

•Locate studs i den mur, der understøtter din brusevæg. Brug en stud finder eller forsigtigt trykke på væggen med en hammer, indtil du hører ændringen i støj, der angiver, at du har fundet en stud.

•Mark stud placering på væggen med en blyant. Hvis flisen til dit brusebad kører direkte til loftet, mark placering med malertape. Strække afdækningstape fra din oprindelige mark lige ned på væggen, så at du kan se den hele stud. Find to studs ved siden af hinanden på denne måde.

•Line op din grab bar på en diagonal vinkel, mindst 10 inches over toppen af karret. Begge ender af bjælken skal flugte med en stud, eller grab bar vil ikke være sikker. Marker placeringen af hullerne til skruer fra baren på din afdækningstape stykker med et fedt blyant.

•Line op en glasfiber kabinet anker med placeringen af skruehullerne. Disse specialiserede ankre yde ekstra støtte til mellemrummet mellem glasfiber overflade og mur stud, at sikre en sikker grab bar.

•Sæt monteringsbeslag til anker pr fabrikantens anvisninger. Skrue eller bore anker ind i væggen og direkte til stutteriet. Gentag med mærker i anden enden af grab bar at oprette montering områder for begge ender af bjælken.

•Applicer en tynd perle af badekar og fliser lim eller silikone caulk på bagsiden af barens montering område; Dette vil sikre den mere fast til glasfiber overflade. Anvende selvklæbende på begge ender før fastgørelse af skruer.

•Line op grab bar skruehuller med dem i monteringsholderen. Installere rustfrit stål skruer, som kommer med enten for anker eller i baren, i hullerne. Bore dem fast på plads; Glasfiber bør ikke bøje eller overhovedet bevæger sig, mens du installerer. Gentag med begge ender af bar at sikre passende sikkerhed.

Tips & advarsler

  • Hvis ene ende af din bar tillægger glasfiber og den anden til flise eller en anden overflade, vil du har brug for to separate typer af montering ankre.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com