Sådan installeres en Grinder pumpe

September 25

En grinder pumpe---en enhed for affaldshåndtering---holder akkumulerede bio-affald flyder fra vandbaseret husholdningsapparater såsom toiletter, badekar., vaskemaskiner og dræn. Pumpen har en monteret sensor bell, der forvandler på pumpen når bioaffald når et bestemt niveau. Derefter maler bio-affald i en gylle og transporterer det til det centrale kloaksystemet. En grinder pumpe centrale placering ligger normalt i kælderen. Installere en grinder pumpe i gården kræver dyb grøft grave og pumpe installation under linjen frost. Forsøg ikke at installere en grinder pumpe uden tilstrækkelig erfaring i VVS og mekaniske tjenesteydelser.

Instruktioner

•Undersøg forsendelsesemballage for pådraget under forsendelsen. Være forsigtig, når du åbner pakken og fjerne dens indhold. Kontroller pakken for reservedele. Sammenlign faktura til formularen for at se, om den korrekte grinder-pumpe model var afsendt. Rapporten afvigelser til fragt luftfartsselskab og producent.

•Læs grinder-pumpe installationsmanual. Forskning nationale elektriske kode og lokale bygningsreglementer for placering specifikationer. Vælge en installation site med en tilstrækkelig dybde, der ligger under linjen frost. Bære sikkerhedsudstyr såsom beskyttelsesbriller, hjelm, handsker og stål tåede sko at forhindre skade.

•Drej off passende 30-amp effektafbryderen at skære strømforsyningen. Find komponenten riser. Løsne og fjerne basin låget fra den gamle pumpe. Vedhæfte vakuum linjer til bassinet. Pumpe ud og bortskaffe spildevand i overensstemmelse med lokale, statslige og nationale bygningsreglementer.

•Tag Afbryd stik inde i bassinet. Løsn og fjern i bassinet låsning bolte med en skruenøgle. Drej ventilen i urets at lukke den.

•Tie reb til i bassinet kroge. Vedhæfte og langsomt løfte den gamle pumpe ud af bassinet med en pumpe hoist. Brug et målebånd til at registrere afstanden mellem dækslet og decharge albue base.

•Sno Teflon tape til decharge rørgevind. Tilpasse og installere monteringsbolte i guide indlæg af rustfrit stål albue og decharge røret. Drejningsmoment fittings med en skruenøgle.

•Træk ud release pin på albuen. Justere albue center møtrik til omkring 12 1/2 inches. Erstatte release pinkode for at holde center møtrik fra løsne. Placer Niveauvipper væk fra forhindringer. Aktivere Niveauvipper for at teste funktionaliteten.

•Torque beslag indtil de er fast stram. Wrap pakning bånd omkring den dække perimeter. Stikke huller gennem pakning bånd med en syl til sikker adgang til at dække boltene. Anvende O-ring fedt til decharge albues O-ringe før du installerer albuen ind i modtageren.

•Tie reb til kroge på grinder forsamling og tillægger pumpe hoist. Lavere mølle forsamling i bassinet. Juster dække faner og pumpe slots. Indsæt decharge albuen modtagerens kugleventil. Hvile pumpen på tank flange.

•Åbn ventil til at omfatte albue med håndtaget. Tråd og Indsæt seks monteringsbolte gennem dækslets guide indlæg. Drejningsmoment indtil fuldt strammet.

•Retighten i felt-lavet og Fabriksfremstillede forbindelser med en skruenøgle.

Fjerne alle forhindringer i vejen for pumpen cutter. Test den kontrol bedømmelseskomite elektrisk isolering med en Megger måling instrument.

•Drej på afbryderknappen at genoprette magten. Fylde bassinet med vand. Tænde grinder pumpe til at teste dets drift. Henvise til afsnittet Fejlfinding i din brugsanvisning, hvis der opstår problemer. Erstatte håndvask låg og navneskilt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com