Sådan installeres en gummi Baseboard på gipsvæg

February 23

Sådan installeres en gummi Baseboard på gipsvæg

Gummi baseboard fleksible karakter gør det muligt at obligation mod ujævn eller buet gips-dækkede vægge uden forlader grimme huller mellem den out-of-square dele af muren og baseboard. På grund af gummi baseboard evne til at kaste vand og modstå ødelæggende slag, installere bygherrer ofte det i kommercielle bygninger og boliger køkkener og badeværelser. Gummi sokler kommer fra producenten i flere forskellige farver, at lade builder matche baseboard til gulvbelægning. En mild sæbe og vand blanding renser de fleste pletter fra gummi baseboard overflade.

Instruktioner

•Lay gummi baseboard på en ren, flad indendørs overflade. Holde baseboard ud af direkte sollys. Lad baseboard ligge fladt i 24 timer før du installerer.

•Undersøg drywall nær ordet til overskydende drywall fælles sammensatte eller løs drywall søm og skruer. Drive en løs søm i drywall med en hammer. Stram løs drywall skruer med en stjerneskruetrækker. Fjern overskydende drywall fælles sammensatte med en spartel.

• Rengør gulvet ved siden af baseboard med en kost.

•Spread gummi baseboard lim på tværs af en gipsvæg-dækket væg, ved hjælp af en V-notch murske for at sprede klæbemiddel til ca bunden 3 1/2 inches af drywall. Gælder ikke for limen til sidste 24 inches af muren ved siden af en ekstern hjørne.

•Tryk på gummi baseboard i limen, arbejder fra en indvendig hjørne mod en udvendige hjørne. Hvis væggen ikke har en indvendig hjørne, arbejde baseboard fra midten af væggen mod hver udvendige hjørne.

•Force baseboard i lim med en gummi baseboard roller, arbejdende indefra hjørne mod det udvendige hjørne. Hvis baseboard ikke opfylder en indvendig hjørne, arbejde roller fra midten af væggen mod hver udvendige hjørne. Dette strækker sig gummi mod den baseboard løse ende ved siden af det udvendige hjørne.

•Hold baseboard mod en ydersiden hjørne og spore det hjørne disposition på bagsiden af baseboard med en blyant. Hvis væggen indeholder to hjørner, Gentag dette på anden udenfor hjørne.

•Træk baseboard ved siden af det udvendige hjørne fra drywall. Bøje baseboard langs blyant mark og skive baseboard's inde kant langs blyant mærket med en hobbykniv. Gentag dette for andet uden for hjørnet, hvis det er relevant.

•Dæk drywall's udenfor hjørne med gummi baseboard klæbemiddel. Angiv baseboard mod limen. Tryk gummi baseboard i lim med roller, arbejder fra midten af væggen i nærheden af det udvendige hjørne. Gentag dette på væggens anden udvendige hjørne, hvis nødvendigt.

•Installer gummi baseboard på hver væg, udvide baseboard fra det udvendige hjørne rundt i lokalet. Når gummi baseboard når en indvendig hjørne, hak den nederste kant af baseboard på det relevante sted med en hobbykniv. Skære i slutningen af det sidste stykke af gummi baseboard at matche slutningen af det første stykke.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com