Sådan installeres en Hampton Bay Fan uden en Downrod

November 5

Den ideelle højde for din loft fan vingerne til at sidde ned af jorde er 7 fødder. Installation din højere turbineblade reducerer effekten af fan; lavere og turbineblade bliver sikkerheden i fare. Med nogle Hampton Bay loft fan design, tillader en 8-fods loft ofte ikke installation af fan med en downrod. Hvis du har et højere loft, dog installation af en fan, der er designet til at hænge på en downrod er muligt og giver dig mere fleksibilitet, når du vælger en fan.

Instruktioner

•Saml din Hampton Bay fan ifølge producentens anvisninger indtil du nå downrod installation del af vejledningen.

•Pop skønhed ring fra baldakin at eksponere skruehullerne knytnæveslag i metal. Baldakinen er en kegle-formet stykke metal designet til at dække de hængende beslag fastgjort til loft elektrisk box. Plast skønhed ring snaps i skruehullerne i bunden af baldakinen.

•Tag skruerne på toppen af loft fan motor at installere omkring downrod hals. Downrod halsen er en kreds af metal om 1-tommer høj, at downrod normalt installerer ind. Line op skruehuller i baldakin med hullerne til skruer i toppen af motoren. Indsæt de skruer, du fjernes fra toppen af motoren gennem hullerne i trækronerne og tilbage i motoren.

•Drej breaker ud til loft fan kredsløb inde i panelet vigtigste breaker. Brug en todelte elektrisk tester til at teste for elektrisk strøm inde i boksen loft elektrisk. Tryk på en gren fra testeren til den sorte ledning inde i boksen elektriske og anden gren til metal på boksen. Testeren lyser ikke, hvis du har slået den korrekte breaker.

•Sæt loft fan hængende beslag, forsynet med loftsventilator monteringsdele til boksen loft elektrisk. Har en hjælper holde loftsventilator mens du forbinder loft fan ledninger til huset ledninger inde i boksen elektriske.

•Twist en ledning stik fra monteringsbeslag på den hvide ledning fra loft fan og den hvide ledning fra huset ledninger, forbinde dem sammen. Tilslut den grønne ledning fra loft fan til den nøgne kobber hus ledning ved hjælp af en anden ledning stik. Tilslut den sorte ledning fra huset ledninger til sort og blå ledningerne fra loft fan ved hjælp af en endelige ledning stik. Den sorte ledning beføjelser loft fan motor og den blå ledning beføjelser loft fan lys.

•Lift loft fan op så baldakinen dækker hængende beslag. Knytte baldakinen til hængende beslag med de fire skruer med opklæbning hardware.

•Drej breaker på loft fan kredsløb inde i panelet vigtigste breaker.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com