Sådan installeres en Hardie bord i en bruser

June 27

Sådan installeres en Hardie bord i en bruser

Hardie board, der ofte omtales som Hardiebacker eller backerboard, er en tynd cement-forstærket ark bruges som underlag for sten eller keramiske fliser. Hardie bord er let, nem at klippe til størrelse, og dens slibende overflade obligationer godt med alle flise klæbemidler. Om Hardie bestyrelsen er anvendt over drywall eller direkte til væg indramning, vil standardproceduren forberede væggene og sikre et solidt grundlag for flise installationen.

Instruktioner

•Applicer kontinuerlig vandrette strimler af 15-pund bygning papir over væggen studs, der begynder med det laveste niveau og lapning hver successive strip over det foregående lag. Lap mellem strimler af bygning papir bør være ca 3 - til 4-inches. Tillægger studs med en korte pistol bygning papir eller hammer tacker, at holde indersiden hjørner stramme til udformningen. Anvende papiret til linjen loftet eller lige over den planlagte højden af flise installationen.

•Installer det første ark af Hardie bord vandret, begyndende med den nederste kant ca 1/4 tomme over bruser gulvet eller oversiden af badekar afsats. Den vandrette ark af Hardie bestyrelsen skal være fortløbende fra hjørne til hjørne på tværs af bruseren væggen eller skæres til længde, således at eventuelle nødvendige ende leddene understøttes fuldt ud af en mur stud.

•Trim Hardie bord ark, efter behov, ved at markere den ønskede cutline med en lineal og score linjen flere gange med en scoring kniv. Anvende et nedadgående pres på den ene side af den scorede cutline og løfte lidt opad på den nærmeste kant af bordet for at bryde bordet på cutline.

Uddelingen af Hardie bord ark til væg indramning med backerboard skruer ved hjælp af en boremaskine. Placere skruerne ca 8 inches fra hinanden i området og inden for 2 inches af hver kant. Dette er det standard fastgørelse mønster for Hardie bestyrelsen ark. Ekstra skruer kan tilføjes, hvis det er nødvendigt, for solide støtte.

•Gentag trin 2, 3 og 4 for at fuldføre Hardie bestyrelsen installation til Brusevægge.

•Dæk hver af de ende- og sidesømme mellem Hardie bestyrelsen ark med svømmehud glasfiber tape til at fuldføre væg forberedelse til flise installationen.

Tips & advarsler

  • For tilføjede flise støtte og imprægnering af vægflader, vandfast sheetrock skal installeres under Hardie bestyrelsen lag.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com