Sådan installeres en have badekar

January 30

Sådan installeres en have badekar

Mange mennesker vælger en have badekar i deres badeværelser på grund af deres størrelse samt udseendet. En have badekar er større end en normal badekar, giver du plads til at nyde en dejlig lang skumbad. Det er også designet således at kanterne flare ud, i stedet for firkantet udseendet af en normal balje. Hvis du bor i et hjem uden en have badekar og ønsker at gøre overgangen, Sørg for at tage sig tid til at installere en have badekar korrekt, da det kan være en kedelig projekt at gøre selv.

Instruktioner

•Drej off din vandkilde. Fjerne inventar, såsom hane håndtag og tud, ved hjælp af en unbrakonøgle. Derefter snage i mellemrummet mellem dit badekar og væg med brækjern. Når karret har været pried fra alle sider, løft det fra dit gulv. Når du har løftet det, vil du se forbindelser til vandet, afbryde den. Med bistand fra en eller to andre personer, skal du fjerne din balje fra området.

•Træk op nogen gulvbelægning, du behøver ikke længere. Da din nye have badekar vil være større end den normale badekar, er chancerne, at der vil være nogle gulve, der skal fjernes for at gøre plads til din nye balje. Lad ikke nogen gulve under karret, da det vil gøre det ujævne. Måle størrelsen af din nye badekar og lay out dimensioner på gulvet med kridt eller blyant, enhver gulve inden for disse dimensioner skal fjernes. Feje op resterende vragrester, efterlader en ren overflade under din nye balje.

•Sæt den nye have badekar i området du har fjernet markeringen. Tilslutte afløbet og vandforsyning. Sørg for at slip nødder er stram på rørene.

•Brug et niveau for at sikre, at karret er niveau. Sæt dit niveau på kanten af karret, ikke gulvet. Placer shims under karret i det område, der er lavere, indtil niveauet udligner.

•Seal kanten af karret hvor det møder gulvet og væggene med caulk. Ved hjælp af en caulk pistol hjælper dig med at få en glat, ren linje. Aftørre overskydende med en fugtig klud. Tillad op til 24 timer at tørre.

•Sæt inventar, eller håndtag og tud. Caulk omkring inventar. Tør ned ekstra caulk med en fugtig svamp.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com