Sådan installeres en haven slange indehaveren

September 20

Sådan installeres en haven slange indehaveren

Bøjet haven slanger knæk. Slanger tilbage i blomsterbede få mudret. Sammenfiltrede slange er en baggård ulykke venter på at ske. For at beskytte dig selv, hænge dine gæster og din haveslange, det. En slange bøjle er en af de billigste muligheder for coiling og gemme en slange, når det ikke er i brug. Det tager minutter at installere et passende for huset udendørsbrug. For mursten eller sten huse, undgå at bore huller i væggen. Plante spil af en indehaver af en uafhængig monteret slange i jorden i nærheden af vandhanen i stedet.

Instruktioner

•Mark med en blyant stedet hvor indehaveren vil blive fastgjort til væggen. Måle en behagelig højde fra jorden, således at Gartneren kan undgå foroverbøjet og bøjning. Måle en tilstrækkelig afstand fra vandhanen for at tillade de hele haveslange til at blive rullet på indehaveren.

•Hold slange bøjle på stedet du markeret på væggen og bruge en blyant til circle inde skruehullerne på bøjlen, mærkning væggen hvor hullerne skal bores. Brug en tømrer niveau til at være sikker på, at bøjlen sidder jævnt når det er installeret.

•Drill huller på varemærkerne. Sæt holderen mod væggen, foring det med huller. Placer en metal skive over hvert hul på indehaveren af slangen og skrue indehaveren til væggen med skruer, der fulgte med det.

•Tilslut haven slange til vandhane og spole det over indehaveren af slange. Begynde at looping enden af slangen, der er knyttet til vandhanen. Slange dyse bliver på den udvendige løkke af slange, klar til at rulle når du dernæst har brug for det.

Tips & advarsler

  • Hvis du installerer i cement stuk, bruge lidt murværk og rustfrit stål træskruer til ægte stuk med et træ substrat. En Akku borehammer gør arbejdet lettere.
  • Hvis dit hus har en nyere syntetisk stuk finish, skal du kontakte producenten for at få instruktioner til at beskytte garantien og de imprægnering.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com