Sådan installeres en Hunter loft Fan

December 18

Loft fans synes aldrig at gå ud af stil, måske fordi de er den sjældne kombination af flot og nyttigt. Næsten den eneste ulempe til en ventilator i loftet er den ulejlighed, det tager for at installere det; en ventilator i loftet bulk gør det betydeligt vanskeligere at tilslutte op end en standard lampen. Hunter og nogle andre mærker har delvis behandlet dette spørgsmål ved at inkludere i deres kits en monteringsbeslag, der går på den elektriske boks før resten af fan og har en krog hvorfra du hænge fan mens du gør ledninger, eliminerer behovet for at afbalancere fan på din stige.

Instruktioner

•Klippe slukke strømmen til rummet. Klatre din stigen, og fjerne den eksisterende lampen fra boksen loft ved at tegne monteringsskruer og afbrydelse af de elektriske ledninger.

•Locate monteringsbeslag i fan kit. Det vil være en metal flange på størrelse med en underkop designet til at forbinde elektrisk kassen med skruer; det vil sandsynligvis have en krog på den. Tilslut monteringsbeslaget til boksen med de medfølgende skruer. Træk de løse ledninger fra boksen gennem hullet i beslaget, så de hænge ned.

•Saml fan på gulvet efter dennes instrukser. Bære den op ad stigen, og hænge det fra krogen på bøjlen, indsætte krogen i det lille hul tæt på kanten af fan's baldakin.

•Tilslut den hvide ledning fra blæseren til den hvide ledning fra boksen, vride en wire møtrik omkring dem. Tilslut den sorte ledning fra blæseren til den sorte ledning fra boksen. Tilslut den nøgne kobber grundstødning ledning fra boksen til den grønne grundstødning skrue på ventilatoren, strammer skruen for at holde det på plads.

•Øge baldakin af fan op til parentes, tucking ledningerne i baldakin, som du gør. Twist slidsede skruehullerne på kanten af canopy på skruer stikker fra siderne af monteringsholderen. Stram skruerne. Færdig montage fan efter dennes instrukser. Tænd for strømmen tilbage.

Tips & advarsler

  • Altid slukke for strømmen før du arbejder på en elektrisk armatur.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com