Sådan installeres en Huskee 46 tommer dæk

October 22

Plæneklipperen dæk på Huskee plæneklipper styrer klingen, når du skærer græs. Når du bruger vedhæftede filer på maskinen som en sprederen eller tilling udstyr, behøver du ikke dæk skal på traktoren. Andre gange dækket kan skal udskiftes til en eller anden grund. I mange tilfælde, hvis fjernelse af dæk ikke er noget, du gør ofte, kan du glemme hvordan at sætte det tilbage på traktoren korrekt. Installationsproceduren er ikke svært, og du behøver kun et par grundlæggende værktøjer til at gøre arbejdet.

Instruktioner

•Kontroller Huskee plæneklipper på et niveau service og turn off tasten. Træk låseklemmen frem, således at dækket ville være i den laveste mulige position og frigøre drev håndtag.

•Skub dæk under ridning plæneklipper. Tilslut beslagene til plæneklipperen dækket ved hjælp af en sokkel og skralde til at stramme boltene. Skubbe stjernehjul trisse til side ved at indsætte firkantede slutningen af ratchet i remskiven og skubbe det over.

•Thread bælte omkring remskiver plæneklipperen dæk, og derefter loop det omkring kørsel remskive på ridning plæneklipper. Lad den stjernehjul trisse langsomt komme tilbage ud. Det vil automatisk spændinger bælte korrekt.

•Installer bælte vagter på plæneklipperen dækket ved hjælp af en skruenøgle til at stramme boltene. Hæve plæneklipperen dæk til den høje position ved at trække i løftestang hele vejen tilbage. Flyt håndtaget frem og tilbage flere gange at kontrollere, at handlingen dæk er glat.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com