Sådan installeres en hvælvet loft

July 16

Hvælvede lofter skal ikke indarbejdes i et hjems infrastruktur. Nogle producenter gør en bred vifte af tre-dimensionelle affjedringssystemer i forskellige figurer, teksturer og muligheder for belysning, der kan føjes til eksisterende boliger. En gratis-hængende hvælvet loft system kræver plumb ledninger til at bære vægten af strukturen. Installation af en af suspensionen systemer skal gøres med omhu---uden ordentlig forberedelse og teknik, kan installationen forårsage permanente skader på den oprindelige struktur.

Instruktioner

•Kontrollér pakken ved ankomsten for nogen skader, der kan være opstået under forsendelse. Kontroller også, hvis alle de nævnte dele er inkluderet. Forsøg ikke installationen, hvis dele mangler eller er beskadiget. Det kan synes indlysende, men ikke springe det vigtige første skridt: Læs den instruktions manual for overblik over installationsprocessen. Forkert installation kan forårsage permanent skade hvælvede loft enhed og dens tilsvarende dele.

•Se ofte til diagrammet, der fulgte med den hvælvede loft forsamling. Mulighed for frirum for mindst 23-1/4 inches fra vægge og strukturelle bjælker.

Find den flush vigtigste tee, fjernlys krumme strukturstøtte til at lægge den første række af vigtigste tees. Bemærk de to forskellige ender på de vigtigste tees, som omfatter flush-cut og splejse ender.

•Vælg et udgangspunkt i forhold til installationsområdet, såsom en væg eller kolonne. Bruge installationsguiden til at lægge de vigtigste tees på jorden i forhold til deres påtænkte placering. Placer en flush-cut vigtigste tee på begynder eller slutter point i første række.

•Anvend en permanent markør til at markere pre udstansede bøjle huller fordelt omkring 2-fødder fra hinanden. Brug loft kroge til omhyggeligt montere bøjlen ledninger inden for de tilsvarende mærker på de vigtigste tees. Bøjle ledninger vil har varieret plads mellem dem på grund af krumning i de vigtigste tees.

•Sæt flush-ende vigtigste tee på bøjlen, baseret på den højde angivet i diagrammet. Punch eller bore yderligere bøjle huller til at omgå forhindringer i det eksisterende loft. Sikre, at afstanden mellem to bøjle ledninger ikke overstiger 4 fødder.

Nogle installationer vil kræve dig til at gøre en flush-ende vigtigste tee ved at skære en splejsning-ende vigtigste tee. Find cross-tee slot på flush-ende vigtigste tee og indsætte cross-tee i placeringen, så markerer det. Bruge en lineal til at tegne en lige streg på mærket. Brug tin snips til Skær forsigtigt langs mærkning.

•Anvend en splejsning-ende vigtigste tee og Indsæt fanerne splejsning i enderne af de tilstødende vigtigste tees, derefter delvist bøje fanerne for at sikre de vigtigste tees på plads. Reguleringer af opadgående og nedadgående justering til at forhindre fremtidige problemer med resten af forsamlingen. Sikre rethed af tråd før du fortsætter.

Vedhæfte midlertidig støtte seler til væggen for at sikre stabiliteten i den første række vigtigste tee.

•Observe justering af den første bøjle wire rækker og bruge den som reference, når du installerer det andet sæt af bøjle ledninger. Bruge en plan, streng linjer eller laser pen til at sikre, at der er en 2-fods afstand mellem rækkerne. Hænge en fortløbende flush-ende vigtigste tee og Tilslut det til den første række gennem en cross tee. Fortsætte hængende de vigtigste tees sammen med de cross tees, før du opretter et gitter. Diskret stramme enderne af bøjle ledninger til at forhindre synlighed efter sidste installation.

•Lay 2-mund-ved-2-foden paneler ind i nyopførte nettet ifølge retningsbestemt markeringerne på hvert panel. Lidt bøje fanerne hold-down på hvert panel, og lukke eventuelle huller. Vær forsigtig, da overextending hold-down faner kan forårsage permanent skade på panelet.

•Fjern midlertidigt støtte afstivning af vægge, søjler, eller loft.

•Følg diagrammet for at installere hver kant trim del. Slide hver kant trim del ind i nettet; den kant trim dele foranstaltning 1/2-tomme kortere end de vigtigste tees.

Installere fascla splejsninger ved at klemme og koble fanen bunden over kanten af trim, og derefter bøje det over toppen af splice. Krog hvert hjørne klip over kanten af trim, så bøje fanerne over toppen til at snap på plads.

Sikre ordentlig trim montering mod gitteret, så Skru to 6-tommer-af-3/8-inch selvskærende skruer i hver kant trim del.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com