Sådan installeres en hvid-Rodgers termostat

June 24

Sådan installeres en hvid-Rodgers termostat

Hvid-Rodgers termostater består af tre vigtigste dele: forsiden, bunden og den skifte bundsikringslag. Installation af en hvid-Rodgers termostat kræver at fjerne din gamle termostat, vedhæfte den nye termostat til væggen, ledninger den nye termostat og installerer batterier eller tilslutning til din husholdning elektrisk system. Den termostat ledninger konfiguration er afhængig af typen af opvarmning eller køling system, du har i dit hjem. Eksempelvis har varmepumper forskellige ledninger permutationer end mange et-trins eller etapevis systemer.

Instruktioner

•Drej off strømforsyningen på husholdningernes breaker box.

•Fjern den gamle termostat dækning. Find og mærke alle ledninger med terminalen, ledningerne var knyttet til i den gamle termostat. Fjerne ledningerne fra den gamle termostat. Tillad ikke ledninger at falde tilbage i væggen. Brug tape til at holde på ledningerne til væg hvis nødvendigt. Fjerne den gamle termostat sub-base.

•Sæt den nye termostat sub basere over væggen huller og tråd gennem ledningerne til terminalklemmerne. Fastgør ledninger til de tilsvarende terminaler sørge for, at de svarer til konfiguration fra den gamle termostat. Vedhæfte den nye termostat base til væggen med de eksisterende huller hvis det er muligt. Hvis ikke, bore nye huller, og bruge rawlplugs og skruer til at fastgøre.

•Skub overskydende ledning tilbage ind i væggen, og sætte i hullet med glasfiber isolering til at undgå temperatur anomalier forårsaget af et udkast i væggen.

•Installer batterier i batteriet segment, eller Tilslut elektriske ledninger, hvis det er relevant for dit system. Fastgør det nye termostat dække.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com