Sådan installeres en hylde i en flise brusebad

June 10

Hvis du har et stort sortiment af tilbehør i bruseren, kan du holde dem højt og tørt ved at installere en hylde ud af stien til vandet. Uanset om du vælger en metal eller plast, bliver du nødt til at bruge lidt ekstra tid boring hvis du ønsker at installere det permanent på en flise væg i stedet for på gipsvæg eller en glasfiber brusebad kabinettet. Mange hylder kommer med aftagelig monteringsbeslag, som du skrue til ankre, der er blevet defineret i huller i flisen. Sæt skruer i hylde understøtter holde hylden til disse beslag.

Instruktioner

•Unpack en stål eller plast brusebad hylde og hold det på væggen i den omtrentlige placering, du ønsker at installere det. Mark positionen af en af understøtter med en blyant. Placere afdækningstape på mærket, så hold en af monteringsbeslagene på båndet, justere det med en plan, så toppen er vandret, og markere positioner af skruehullerne på båndet.

•Sæt ene ende af et niveau på bånd på midtpunktet af mærkerne og udvide anden enden i retning af den anden hylde støtte. Justere niveauet så det er vandrette, derefter foretage en kort streg i den omtrentlige placering af anden støtten.

•Tag niveauet og måle den nøjagtige afstand fra centrum af den første støtte til midten af den anden med et målebånd, ved hjælp af hylden eller de vedlagte specifikationer som reference. Tegne en lodret streg i den korrekte afstand til at gøre et kors, og derefter placere afdækningstape på væggen i det pågældende sted og spore korset på båndet. Centrere den anden beslag på tværs med den øverste vandrette og markere positioner af skruehullerne på båndet.

•Drill gennem alle huller med en variabel hastighed bore sæt på den laveste hastighed og en murværk borehoved. Smule bør være bred nok til at rumme plast skrue ankre, der fulgte med hylde. Kontrollere installationsvejledning til den korrekte størrelse bit til at bruge. Bore hele vejen igennem flisen og opbakning bag det.

•Tag malertape og tap en plastik skal du skrue anker i hvert hul med en hammer, indtil det flugter med overfladen af flisen. Hvis hullet er den rigtige størrelse, vil ankeret passe stramt i hullet uden komprimering.

•Skru montering beslag til ankre med de skruer, der kom med hylde.

•Løsn sætskruer på hylden understøtter med en lille skruetrækker eller Allen skruenøgle. Det rette værktøj til dette er ofte forsynet med hylde. Fastgør understøtter på beslagene og stramme sæt skruer for at holde det sikkert.

Tips & advarsler

  • Holde en lille beholder med vand handy, mens du boring af huller og fordybe spidsen af bit med jævne mellemrum at holde det fra overophedning. Hold boret fast, som du starter hvert hul for at holde tip fra vandrer.
  • Letvægts plast bruser hylder er tilgængelige som lægger du fliser ved hjælp af sugekopper og kan holde sæbe og en eller to flasker af væske.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com