Sådan installeres en Ice Maker Kit til Kenmore køleskab

March 14

Installere en ismaskine kit til din Kenmore køleskab kan spare dig tid og besvær ved at bruge isterning bakker. Kontroller, at du bruger et kit, der er designet til din specifikke mærke og model, så du får den korrekte installation hardware pakke. Pakken skal indeholde kobber eller plast slange til vandforsyning linje, en sadel ventil til at oprette en forbindelse med din hjemmets kolde vandlinjen og fittings nødvendigt at Fastgør slangen.

Instruktioner

•Shut off dit hjems primære vandventil. Find det kolde vand linje, der er tættest på hvor køleskabet skal placeres. For de fleste hjem, vil dette enten være under vasken eller i kælderen. Hvis du installerer forbindelsen i kælderen, bore et hul i gulvet bag køleskabet. Bor et hul i siden af køkken kabinet, hvis du placerer forbindelsen under vasken.

•Skub køleskabet væk fra væggen, så du kan få adgang til forbindelserne i ryggen. Tilslut den ene ende af kobber eller plast slangen i køleskabet.

•Sæt sadel ventil til et punkt på det kolde vand linje, der er tættest på køleskabet. Drej håndtaget af sadlen ventilen med uret, indtil stiften gennemborer vandlinjen. Dreje håndtaget mod uret at åbne ventilen, så vandet kan flyde gennem at ismaskinen.

•Thread den åbne ende af linjen vandforsyning gennem hullet du lavede i trin ét. Tilslut det til sadlen ventil montering inklusiv i din ice maker hardware pakke.

•Åbn hjems vigtigste vand ventil til at tillade vand at flyde ind i ismaskinen. Drej på ismaskinen og skubbe shut-off arm, så enheden vil begynde at gøre is. Se bag på køleskabet og sadel ventil til at sørge for der er ingen lækager på nogen af forbindelsespunkterne. Skubbe køleskabet tilbage i sted tæt på væggen, forlader et par inches for at sikre ordentlig luftstrøm til de bageste spoler.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com