Sådan installeres en Inglis tørretumbler

January 20

Installere en elektrisk tørretumbler er ikke så nemt som at sætte den og dreje den. Mest elektriske tørretumblere køre ned af en 220 volts kredsløb. Hvis du vil installere en Inglis tørretumbler, skal du tilslutte 220 volts stik til tørretumbleren. Du skal gøre dette, fordi der er forskellige stilarter af 220 volts stik. Når du køber din tørretumbler, fortælle de salgsrep hvilken stil af stik du har brug for. Hvis det er nødvendigt, lave en tegning af din 220 volts stikkontakt og vise den salg rep. Dette vil sikre, at du får det korrekte stik.

Instruktioner

•Tag panelet dække off elektriske kontrolboksen på bagsiden af Inglis hårtørrer med en skruetrækker. Låget sikrer med to skruer.

Uddelingen jorden ledning til green grundstødning skrue og derefter sikre den hvide og sorte ledninger til de farvekodede elektriske skruer inde i kontrolboks. Stramme hver af de tre skruer med en skruetrækker.

•Sæt dækslet tilbage på tørretumbler elektrisk Kontrolpanel.

•Sæt tørretumbler på ryggen hvis plast højde justerbare fødder ikke allerede er installeret. Installere fødderne ved threading dem ind skær i hvert hjørne af tørretumbleren.

•Tilslut den fleksible tørretumbler udluftningsanordning at ventilen port på bagsiden af tørretumbleren, og stram derefter bandet klemme med en skruetrækker.

•Skub tørretumbler i position, og derefter sted et niveau på tværs af forsiden af tørretumbleren. Justere fødderne indtil forreste del af tørretumbleren er niveau. Placer niveau over bagsiden af tørretumbleren og justere fødderne indtil bagsiden af tørretumbleren er niveau. Placer niveau på toppen af tørretumbler fra front til bag, og derefter justere front fødder indtil dryer er niveau.

•Plug tørretumbler i din 220 volts stikkontakt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com