Sådan installeres en InSinkErator skifte

February 23

Sådan installeres en InSinkErator skifte

Skrald afhændelse er praktisk talt en nødvendige køkken apparat. Nogle gange gør de stikkontakter, der opererer disse enheder dem mindre praktisk, end de burde være. En InSinkErator skifte eliminerer problemet med at dirigere ledning fra adgangspanelet over loftet og ned ad væggen for at installere en separat vægkontakt. Disse luft switches er installeret på køkkenbordet ved siden af vasken, at placere dem på behov i stedet for på tværs af lokalet.

Instruktioner

•Grasp luften skifte og bruge din tommelfinger til at skubbe på knappen nikkel. Hvis du ønsker en anden finish, fjerne satin nikkel ring manuelt fra komponenten trykknap. Sætte knappen inde i selve knappen.

•Anbring den dekorative ring af valg over knappen. Tryk fast på siderne af den dekorative ring, indtil det popper i Låsepositionen på komponenten trykknap.

•Brug et hul så for at skære 1 ¼-tommer hullet i bordplade på de forudbestemte målt og markeret placering. Indsæt den forsamlede trykknap komponent i hul du bare skære.

•Anbring gummipakning mellem knappen og bordplade. Nå under disken, montere den plastik skive/møtrik på trykknap forsamling og spænde det på plads, Sørg for at skabe en tæt forsegling.

•Beregn rute luften linje/rør fra samlingen trykknap til modulet magt af InSinkErator vil du slutte til under counter stikkontakt. Indsæt slangen først på knappen forsamling, at trykke den fast hele vejen op på slangen indsætte brystvorte. Gør det samme med slangen Indsæt brystvorten på modulet magt, som du vil sætte i stikkontakten.

•Plug kraftmodulet ind under counter outlet. Stik til rådighed ledningen i kraftmodulet du bare sat i. Trykkes installeret skift på disken til at se, om InSinkErator kommer og fungerer korrekt. Tryk igen for at slukke den.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com