Sådan installeres en Intermatic T103 vand opvarmningsanlægget Timer

December 1

Intermatic T103 tidtager er en elektrisk betjente 24-timers timer for store apparater såsom elektriske varmt vandvarmere. En dial, slået af en motor gør én rotation hver 24 timer og er uddannet som en 24-timers ur. Lille fanerne kaldet turister er placeret på skiven på de tidspunkter, når timeren vil tænder apparatet slukker. Når en "På" tripper passerer markøren, er kredsløbet aktiveret. "Off" turister slukke kredsløbet. Timeren har plads til op til 24 turister.

Instruktioner

•Monter vand opvarmningsanlægget timeren til muren nær vandvarmeren, ved hjælp af de medfølgende skruer. Slukke for hovedafbryderen i panelet service. Fjern skruer til panelet dækslet og tage låget af.

•Løsn terminalen skruer på afbryderknappen, der styrer vandvarmeren og fjerne de to ledninger. De to ledninger Indtast panelet service i et kabel, der også indeholder en jordledning. Følg jordledningen til jorden bus, løsne terminalen og fjerne jordledningen. Trække kablet ud af panelet service.

•Tag beklædningen fra den ene ende af den nye tre-wire kabel med stripper. Strip isolering tilbage 1/2 tommer på hver af de tre ledninger. Sæt kablet i panelet service gennem den samme hul det gamle kabel tidligere indtastet.

•Isæt to farvede ledninger under effektafbryderen terminal plader og spænd skruerne. Indsæt den hvide ledning i en tom terminal på den neutrale bus — identificeret af hvide ledninger, der tillægger det — og stramme skruen. Gentag for den nøgne jordledningen på jorden bus. Erstatte panelet servicedækning og skruer.

•Tag beklædningen fra anden enden af kablet og strip wiren slutter. Sæt kablet i trækaflastning på boksen timer. Placere den hvide ledning under "En" terminal pladen og stramme skruen. Sæt de to farvede ledninger under pladerne på terminaler "1" og "3" og spænd skruerne.

•Beregn rute den eksisterende to-wire kabel fastgjort til vandvarmer til timeren og skære det ud, forlader nok kabel til at indgå mindst 8 inches i boksen timer. Fjerne beklædningen og fratage isolering fra wire-enderne. Sæt kablet i boksen gennem trækaflastning og stramme stamme relief skruer.

•Sæt både nøgne jorden ledninger — en fra hver beklædt kabel — under den grønne terminal plade og stramme skruen. Placer enderne af de to resterende ledninger under terminal pladerne for terminalerne mærket "2" og "4" og spænd skruerne.

•Anbring den "På" og "Off" turister på de ønskede tidspunkter for vandvarmeren til at tænde og slukke. Træk skiven ud og rotere det til det aktuelle tidspunkt. Vende manuelt på/off håndtag placeret under opkald til eller deaktivere som krævet for det aktuelle tidspunkt. Placer den isolerende plastikcover over terminalerne. Lukke timeren døren og drej på hovedafbryderen.

Tips & advarsler

  • To-wire kabel har to ledninger, at transportere strøm og en jordledning. Tre-wire kabel har to farvede ledninger, én hvid neutral ledning og en jordledning.
  • Jorden bus og neutral bussen er den samme i mange vigtigste service paneler, men de er ikke det samme i subpanels. Sørg for at bruge den rigtige bus til jorden og neutrale forbindelser.
  • Circuit breakers bestemme wire størrelse. Effektafbrydere større end 30 ampere kræver wire større end 10 gauge.
  • Den maksimale belastning T103 timer kan håndtere er 40 ampere. Hvis circuit breakers er større end 40 ampere, bruge en anden tidtager normeret til den højere belastning.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com