Sådan installeres en Jeld-Wen Box Frame Type vindue

July 27

Sådan installeres en Jeld-Wen Box Frame Type vindue

Vinduet vinyl udskiftning er en af de mest almindelige typer af windows for eksisterende boliger. I modsætning til nye byggeri vinduer, der har en flange, eller søm finner, omkring ramme, er vinyl udskiftning vindue en simpel boxed vinduesrammen. Denne udskiftning vindue er perfekt til eksisterende boliger, fordi vinduet passer bare ind i det eksisterende vindue indramning af huset.

Instruktioner

Fjern gamle vindue

•Score maling eller lak med en hobbykniv langs den indvendige vinduesrammen stopper på venstre og højre side og i toppen af vinduesrammen. Stopper er de lange, smalle strimler af træ, der holder vinduet vinger i vinduesrammen og forhindre, at en Skærfer falder ind i stuen. Fjerne den standser ved hjælp af en spartel og prybar.

•Tag bunden vinduesrammen fra rammen. Hvis vinduet har en vægte og remskive system, klip reb på hver side af rammen med kabel cutter. Tillad vægtene inde i vindueskarmen til at falde til bunden. For de fleste vinduestyper, disse vægte vil forblive usynlige inde i rammen hulrummet og vil ikke påvirke den nye vindue installation.

•Fjern afskeden stopper på venstre og højre side af vinduesrammen. Afsked stopper, som stopper vinge er smalle strimler af træ, der holder vinduet Skærfer på plads. Afsked stopper er normalt lidt indlejret i Vindueskarmene, så du muligvis et par af skruestik greb eller wide-lipped klemmer til at udtrække afskeden stopper fra deres hak i rammen.

•Laveste det øverste vindue rammen og fjern det fra rammen. Du kan være nødvendigt at klippe flere trisse reb og tillade vægte til at droppe. Når du fjerner en Skærfer fra rammen, være omhyggelig med ikke at gouge eller bryde udvendige skærf stopper, også kaldet blinde stopper, i vindueskarmen. Svarende til den indvendige skærf stop, du har fjernet tidligere, den udvendige skærf stopper er lange, smalle stykker af træ, der holder vinduet vinger i rammen. Din nye udskiftning vindue vil hvile mod disse udvendige skærf stopper, så sørg for at de ikke er beskadigede som du fjerner vinduet.

•Tryk Remskiver til venstre og højre side af den rude indramme med en hammer til at presse dem tilbage ind i indramme hulrum. Hvis de ikke vil rokke sig, bruge en skruetrækker og fjerne dem fra rammen. Remskiver må ikke rage forbi vinduesrammen, eller de vil blande sig med den nye udskiftning vindue installation.

•Tag vinyl eller aluminium jamb liners hvis dit vindue har dem. Jamb liners er fælles for windows i nyere boliger. Brug en skruetrækker til at skrue skruer bedrift jamb liners til vinduesrammen. Bruge en prybar til omhyggeligt lirke jamb liners fra rammen.

Installere nyt vindue

•Scrape løs maling eller caulk fra vinduesrammen. Udfylde enhver revnet træ eller store huller med træ Kit eller caulk. Maling af overflader og lad tørre. Hvis du kan få adgang til dit vindue vægte, fjerne vægtene og fylde hulrum med løs glasfiber fyld.

•Sæt vindueskarm adapter til udvendige bunden af den nye rude indramme, hvis ikke allerede knyttet. Jeld-Wen inkluderer komponenten vindueskarm adapter i pakken med vinduet udskiftning. Adapteren snaps på plads; installere det ifølge instruktionerne, der følger med det nye vindue installation kit. For nogle modeller er adapteren pre-installeret på fabrikken.

•Applicer en tyk perle af vandtæt, elastomere caulk til udvendige skærf stopper vender ud mod indre af vinduet, hele vinduesrammen.

•Indstil den nye Jeld-Wen udskiftning vindue til vindue rammen hulrum, først at placere bunden af vinduet i rammen. Skubbe toppen af det nye vindue ind i indramme hulrum og tryk på hele vinduet fast mod caulked overfladen af de udvendige skærf stopper.

•Sæt et træ shim på den øverste højre side af vinduet i området mellem det nye vindue og vinduesrammen. Justere shim, så shim er linet op med forborede skrue hul på den øverste højre side af det nye vindue jamb. Bor en pilot hul gennem skoven og skrue et træ skrue halv længde af skruen. Gentag denne procedure på anden siden af vinduet.

•Kontrollér, at det nye vindue er pladsen ved at måle diagonalt på tværs af begge sider af vinduet. Begge målinger skal være den samme. Hvis målingerne er forskellige, skal du tilføje shims til højre eller venstre side af jambs, som du gjorde tidligere. Justere pladsen i vinduet med shims og skrue dem i at holde dem sikkert. Åbne og lukke vinduet vinger for at sikre problemfri drift. Hvis en Skærfer stick, justere den holdning og tykkelse af shims indtil det nye vindue er firkantet og åbner gnidningsløst.

•Trim off ekstra shim materiale, der stikker ud fra syltetøj. Score shim med en hobbykniv og snap off ekstra træet ved at bøje shim med din hånd. Køre i de resterende dele af de skruer, som du havde drevet i kun halvvejs.

•Tuck løs glasfiber fyld eller lav voksende isolerende skum spray i hullerne mellem det nye vindue og vinduesrammen. Ikke over fylde hulrum, da dette vil medføre de nye vindue jambs at bule og vil interferere med jævn vindue operation. Tuck den backer stang materiale, der er inkluderet i installationspakken Jeld-Wen, hvis det er relevant.

•Udskift den gamle interiør skærf stopper eller installere nye, overensstemmelse med dine præferencer.

•Applicer vandtæt fugemasse caulk omkring de udvendige sømme i det nye vindue hvor det opfylder vinduesrammen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com