Sådan installeres en Jet balje på et beton gulv, er ikke niveau

March 19

Når du ønsker at installere nogen form for badekar på et betongulv, der ikke er plan, er den bedste mulighed at sætte karret i en base af skum, som vil være i overensstemmelse med den balje konturer. Jet bøtter er installeret den samme som enhver anden form for badekar eller boblebad. Når du har angivet karret og har alle forbindelser klar, kan du sætte et lag af skum i bunden af karret og så lad det tørre for at skabe et niveau base.

Instruktioner

•Indstil jet karret ifølge sin fabrikantens anvisninger, med alle tilslutninger og rør vedlagt. De fleste jet bøtter har præ fremstillet vedhæftede filer, så du kan hurtigt og nemt tilslutte op alle relevante rør, slanger og tilslutninger med intet andet end fælles husholdning værktøjer som tænger og skruenøgler. Henvise til dit badekar retningslinjer for korrekt forbindelsesmetoder.

•Lift jet karret ud badekar ramme. Dække gulvet under karrets krop helt med et par inches af spray skum.

•Indstil jet karret oven på spray skum samt badekar ramme.

•Fyld hele jet karret med vand. Gøre badekar fyldt med vand for at simulere den sædvanlige vægt af vand, når jet karret er i brug plus vægten af en menneskekrop. Vægten vil skubbe den balje base i spray skum og forårsage skum til kontur til basen. Lad vandet sidder i karbad i mindst 48 timer og fortrinsvis 72 timer for at give skum tid til at tørre.

Tips & advarsler

  • Du kan bruge mørtel eller gipsvæg mudder i stedet for spray skum, hvis du foretrækker.
  • Vand er helt selvstændig nivellering, hvilket er grunden til karret fyldes med vand at slå sig ned i karret mod spray skum. Vandets vægt tvinger skum til at udligne efter niveau uanset gulvets levelness.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com