Sådan installeres en John Deere Mulching sæt

February 2

John Deere ridning slåmaskiner kan du hurtigt for at skære en stor græsplæne. Græsset klippes med roterende skæring knive monteret inden for dæk og er smidt ud af chute på siden af dækket. Hvis du ikke ønsker at fjerne græs fra plænen, kan du installere en bioklip kit på din plæneklipper. En barkflis kit koteletter brutto udklip meget mere fint end standard skære knive og lader dem falde tilbage til jorden, tilføjer næringsstoffer til din plæne og du sparer besværet med at rive afklippet græs for at fjerne dem.

Instruktioner

•Kontroller forhjulene af traktor ind på træ blokke for at skabe arbejdsrum under plæneklipperen dæk. Anvende håndbremsen og chock baghjulene for at forhindre traktoren rullende utilsigtet. Fjern tændingsnøglen for at forhindre utilsigtet igangsætning.

•Don et par tungt arbejdshandsker til at beskytte hænderne mod de skarpe opskæring vinger. Placer en blok af træ mod kanten af en af vingerne. Rotere bladet i hånden, indtil træ-blok kiler op mod center vingen af plæneklipperen dæk.

•Løsn og fjern den fastholde bolt fra midten af klinge med en sokkel og skralde svensknøgle. Sænke klingen og fjerne det fra dæk.

•Anbring en skæring vinger fra din John Deere bioklip kit med ordet "Græs" eller "Bund" vender nedad. Line op center monteringshul i bladet med gevind hul i bunken hvor den eksisterende blade blev fjernet. Hæve bladet på plads og stram den oprindelige fastholde bolt med en sokkel og skralde svensknøgle.

•Tag blok af træ fra dæk og Gentag processen med at erstatte de resterende kniven med en bioklip klinge.

•Tag nødder fra de fastholde bolte af græs chute guard forsamling på ydersiden af plæneklipperen dæk med en sokkel og skralde svensknøgle. Fjerne boltene og græs chute vagt. Gem alle dele til installation på et senere tidspunkt, hvis du beslutter at fjerne barkflis kit fra din John Deere græsplæne traktor.

•Sæt den blokerende plade, der fulgte med John Deere bioklip kit til åbningen af dækket hvor græsset chute vagt blev fjernet. Placerer en skive over at fastholde bolt, derefter indsætte bolt gennem monteringshul i plade fra bunden. Placer en lås skive og møtrik over de fremspringende tråde af bolt på toppen af plæneklipperen dæk. Stramme bolt og møtrik med en sokkel og skralde svensknøgle.

•Tag hjulet stopklodser og tilbage John Deere traktor off træ blokke.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com