Sådan installeres en kælder loft

December 13

Sådan installeres en kælder loft

Loftplader er No. 1 valg for at afslutte en kælder loft. De er forholdsvis nemme at installere og giver adgang til huset mekaniske systemer, hvis der kræves vedligeholdelse eller reparation. Med en bred vifte af stilarter til rådighed er der et loft flise installation til ethvert hjem. Denne installationsprocedure omfatter balancering fliserne langs væggene, til at oprette en professionelt udseende og undgå at have fliser bare et par inches lang.

Instruktioner

Layout og forberedelse

•Indstil installation retning. De vigtigste bjælker løber vinkelret på loftet bjælker. Hvis loftplader er 2 af 4 fødder, afgøre, hvilken vej de vil køre. Gitteret kan installeres for at orientere fliser i begge retninger.

•Indstil flisen størrelser langs væggene. Måle længden og bredden af rummet. For hver måling, skal du dividere det med længde eller bredde af fliser i inches, enten 24 eller 48. Beregne den resterende længde eller bredde ikke fyldt af hele uncut fliser. Dividere med 2. Dette er den længde eller bredde af fliser ud for disse vægge. Gentag for beregningen for længde eller bredde af fliser i anden retningen. Se flisestørrelse illustrationer til klarhed.

•Indstil startpositionen for den første vigtigste gitter tee. Flise bredde eller længde for væggene vinkelret på strøer er positionen for det første Main Tee, målt fra den ene væg. Markere hver ende og snap en kridtstreg på tværs af strøer.

•Indstil den næste vigtigste tee position. Markere strøer 4 fødder fra den første position og fastgør en kridtstreg. Fortsætte, måler 4 fødder over for hver vigtigste tee. Når du når den modsatte væg, bør afstand fra væggen vigtigste tee være den meget tæt på, på den første væg. Mindre forskelle i en tomme eller så plejer blive bemærket.

•Installer loftsskelettet skrue øjne. Begynder med den første tværbjælke i begge ender og installere en skrue øjet i hver andre tværbjælke på linjen med kridt. Installere en skrue øje i den sidste tværbjælke. Bruge drill med skrue øje bit og drive skrue øjet lige i den fulde længde af trådene. Ved tilrettelagde jeg-bjælker, predrill med en passende drill bit to størrelser mindre end skrue øjne.

Udskæring og hænger den vigtigste Tees

Hæng den roterende laser på niveauet du ønsker loftet for at være. Tænd det, lad det niveau og justere højden indtil laser tegner en streg rundt i lokalet i den korrekte højde, typisk 4 til 6 inches nedenfor strøer.

•Med laser opererer, holde et målebånd lodret med ende mod en tværbjælke. Laser vil markere afstand på målebåndet. Holde denne måling for at installere de vigtigste tees.

•Installer væg vinkel rundt i lokalet. Start i det ene hjørne og skrue gennem væggen vinkel i knopperne. Sætte en skrue i hver stud, som du går. På hjørnerne, kan du gering skær den nederste del af vinkler at møde eller blot butt en i hjørnet og installere anden, så den opfylder først.

•Thread en wire gitter bøjle gennem hver skrue øje og twist ende omkring wire ni eller 10 gange. Ikke twist wiren stram til at skrue øje men Efterlad en lille løkke så bøjlen kan svinge frit.

•Klippe vigtigste tees. De vigtigste tees har slots for faner på tværs tees og slutningen faner for at tilslutte sig sammen. Ved hjælp af beregningen for flise bredde på væggene vinkelret på strøer, måle en vigtigste tee fra den første fane slot ud mod slutningen fane og markere den. Skære den vigtigste tee på denne mark med sakse.

Hæng vigtigste tees. Indstille skære årets vigtigste tee på væggen vinkel under den første kridtstreg. Vælge wire bøjle nærmeste uncut årets vigtigste tee og tråd det gennem et hul eller slot direkte under skrue øjet. Hæve den vigtigste tee, indtil laser mark bare forsvinder fra den vigtigste tee. Bøje bøjlen op og vride en gang eller to gange rundt om sig selv til midlertidigt holde det på plads.

Hæng en anden vigtigste tee fra bøjler langs linjen kridt og derefter slutte to vigtigste tees sammen ved at indsætte fanerne på hver til de modsatte pladser på hver. Hver vigtigste tee har en fane og et slot. Fanen på ét dias forbi fanen på den anden og ind i slidsen. De vil låse sammen med et klik.

•På væggen overfor den ene du begyndte på, skære de sidste vigtigste tee til at passe. Selvom sjældent ikke tilfældet, kontrollere før skære at du vil være i stand til at indsætte en cross tee i den korrekte afstand fra væggen.

•Fortsæt installation vigtigste tees, indtil alle er installeret. Bruger måling tages med tape og laser tidligere, kontrollere de vigtigste tees på den rigtige højde. Som en sidste kontrol bruge 4-fods niveau holdt til bunden af tees. Spænd bøjler, som du går langs, indpakning dem 10-12 gange rundt om sig selv og trimning lang ender.

Installation af korset Tees

•Measure ud fra begyndelsen væg flise bredde beregnes. Indsæt en fane på en 4-mund cross tee i slidsen fane på den første vigtigste tee og de vigtigste tee ved siden af det til.

•Fortsæt ned rækken, tilføje tees længde eller bredde af de fliser du bruger. Fliser, 2 x 2, vil det være hver 2 fod. For 2 x 4 fliser, vil dette være hver 2 eller 4 fod, afhængigt af hvilken vej du har besluttet at køre fliser.

•Tilføj cross tees mellem alle de vigtigste bjælker indtil den indvendige gitter er fyldt.

•Measure og skær cross tees til at passe omkring kanterne af gitteret. Udfyld ydersiden af gitteret.

•Til 2 x 2 fliser kun: installere 2-fods tværs bånd mellem de 4-fods tværs bånd bruger center slots på 4-fods tees. Dette vil producere en indvendige 2 x 2 gitter.

•Til 2 x 4 fliser installeret vinkelret på strøer kun: installere et andet sæt af 4-fods cross tees mellem de eksisterende grænseoverskridende tees bruger center under fanen slots på de allerede installerede tees. Dette vil producere en indvendige 2 x 4 gitter.

Installation af fliser

•Installer enhver lay-in fluorescerende belysning nu. Tilføje fire skrue øjne for hvert lys og bruge tunge wire bøjler. Kan lys bør også være wired nu men klippe ikke dem til nettet endnu.

•Start i begyndelsen side af indvendige gitter og læg i en række vinkelret på strøer. Tilføje en række langs begyndelsen væg, også på den indvendige gitter.

•Klippe fliser til at passe den udvendige gitter langs den første række fliser installeret. Bruge en firkant, at måle fliser og gøre lige nedskæringer. Du ønsker tætsiddende fliser, der vil hjælpe med at holde pladsen gitter. Lægge fliser på en skærefladen eller gulvet og score flise ansigt dybt med en hobbykniv. Derefter snap det rent og installere flisen.

•Klippe og installere den udvendige række parallelt med strøer og den anden række af fliser du installeret. Igen, tætsiddende fliser med lige nedskæringer er bedst, da de vil holde grid square.

•Installer de resterende indvendige fliser ind i nettet i rækker parallelt med den første række installeret. Installere nogen kan belysning som du går sammen, ved hjælp af en hulsav dimensioneret til kan lysene. Klip lys ind i nettet, som du går.

•På i slutningen af hver række, skære og installere den sidste flise i rækken. Holde nedskæringerne, lige og endda for professionelle installation.

•Brug 4-fods niveau at foretage endelige justeringer til gitterhøjden hvis et område ser ujævnt. Grid og fliser er tung, og nogle stretching og bosætte sig der kan forventes.

Tips & advarsler

  • Selvom en person kan gøre dette job, gør to mennesker det gå meget hurtigere. En korte to - eller tre-trins stige gør at nå strøer lettere. Må ikke springe beregninger i begyndelsen. Gøre dem og skrive dem. Du ønsker ikke at ende med a1-tomme sæt af fliser og grænseoverskridende bånd. Sørg for at købe ca 5 procent mere fliser og tees end du har brug for. Skæring producerer affald, og du kan ikke altid bruge cutoffs. En skarp, tunge, straight-skæring klip eller sakse er påkrævet. Sørg for at købe en straight-skæring. De kommer i venstre-skæring, højre-skæring og lige modeller. Da skære fliser, lå flise på ryggen, ikke i ansigtet. Gøre din score skåret i ansigtet af flisen, ikke tilbage. Bruge pladsen for de bedste udskæringer. Hvis du finde variationer i fliserne langs kanterne, ikke ærgre sig. Væggene er sjældent helt firkantet, især i hjørnerne. Altid måle før du skærer for at undgå spild. Nogle fliser er fremstillet med en afslører kant. Denne cutaway kant gør flisen sidde flush eller under gitteret. Det ser fantastisk også. Skære disse fliser rundt i kanten af gitteret kan være en smerte, hvis ikke du er forsigtig. Indstille hjælpeprogram kniv til dybden der skal skæres, og skære dybe i ansigtet. Derefter Drej kniven sidelæns og skåret i siden af flisen. Afsløre kant vil se lige godt hvis du bruger en firkant til at holde din nedskæringer lige.
  • Beskyttelsesbriller, ikke briller, er i orden. Loftplader er normalt lavet af enten gips eller plast og glasfiber. Begge vil blive fyldt med fabrikken støv og sandkorn. Regelmæssig sikkerhedsbriller vil tillade debris at falde ind i dine øjne da du er arbejde overhead. Kontroller, at enhver belysning du installere er kablet korrekt og i overensstemmelse med lokal kode. Hvis du er ikke bekendt med ledninger eller er i tvivl om gør det selv, leje en elektriker.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com