Sådan installeres en Kenmore elektrisk tørretumbler

July 10

En Kenmore elektrisk tørretumbler kan give års tjeneste til din familie. Så længe den 30-amp elektriske kredsløb er på plads, er elektrisk tørretumbler installation en enkel proces. Den sværeste del af opgaven transporterer tørretumbleren ind i huset og flytte det ind i position. Kenmore tørretumbler skal have en passende ventilationssystem på plads før dens installation. Det sættes på en robust, plan gulv kan rumme mindst 200 pounds. Gulvet skal holde mere, hvis der er en følgesvend vaskemaskine.

Instruktioner

•Undersøg magt levering outlet udpeget til elektrisk tørretumbler installation. Der er forskellige forretninger og du vil være sikker på at købe passende power supply ledningen kit til din stikkontakt.

•Løsn den elektriske trækaflastning beslag på bagsiden af Kenmore hårtørrer med en skruetrækker. Stamme relief beslag hjælper med at forhindre trækker den elektriske ledning ud af tørretumbleren ved et uheld. Glide strømforsyningsledning gennem beslaget. Tillægge den elektriske forbindelse på tørretumbleren strømforsyningsledning. Spænd skruerne på stamme relief beslag.

•Skub tørretumbler i position. Klemme ene ende af den fleksibel udluftning materiale på bagsiden af tørretumbleren. Klemme anden enden til den åbning, der tager vent uden for. Denne åbning er i væggen eller gennem gulvet.

•Anvend en tømrer niveau til at sikre Kenmore tørretumbler er niveau. Hvis det ikke er, har en hjælper, vippe tørretumbler på dens bagben, mens du justere de to nivellering forbenene med en skruenøgle. Slå fødderne med uret for at gøre dem længere og mod uret for at forkorte dem. Sæt tørretumbleren tilbage på gulvet og tjekke det med niveauet igen. Gentag processen indtil maskinen sidder niveau.

•Drej den elektriske kredsløb til tørretumbleren. Stik tørretumbleren i en stikkontakt på væggen. Slå til tørretumbleren for at sikre det fungerer korrekt.

Tips & advarsler

  • For at sikre lang levetid du Kenmore tørretumbler, Læs og følg alle producentens instruktioner til drift af tørretumbleren.
  • Kontrollér med jævne mellemrum tørretumbler er elektrisk ledning for at sikre det forbliver tilsluttet korrekt i stikket. Også knyttet kontrollere, at lint udluftningsanordning forbliver til tørretumbleren.
  • Vær meget forsigtig, når løfte og flytte tørretumbleren. Husk at løfte med dine knæ i stedet for ryggen for at undgå skade.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com