Sådan installeres en Kenmore mikroovn

October 6

Sådan installeres en Kenmore mikroovn

Installere en ny Kenmore mikrobølgeovn i dit køkken er ganske ligetil. Du skal bruge et passende sted i nærheden af en stikkontakt med nok plads på alle sider for luftcirkulation. Mikrobølgeovne gøre nyttige tilføjelser til de fleste køkkener--at genopvarme og lave mad alle vejen igennem, fra centrum til kanten. Du kan som regel bruge rummet forlades af din tidligere mikrobølgeovn til din nye Kenmore ovn.

Instruktioner

•Find et egnet sted for ovnen med mindst 4 inches af plads på alle sider. Normalt kan du sætte din nye Kenmore ovn i samme sted som dit tidligere mikrobølgeovn. Stikkontakten skal være inden for rækkevidde af kablet.

•Sæt ovnen på dens nye placering, holde 4 inches af plads på bagsiden af ovnen. Tilslut netledningen til en stikkontakt og tænd power, om nødvendigt på dine forretninger. Bruge en lineal til at måle 4 inches af plads på toppen og siderne.

•Tryk på døren slip knappen under kontrolpanelet. Placer plast pladespiller rulle resten inde i ovnen. En lille cylinder på bunden af pladespilleren passer over en driveshaft midt på gulvet. Placer de glas, cooking plade oven på pladespilleren--de små hjul på pladespilleren passe inde i en rille på bunden af pladen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com