Sådan installeres en keramiske Backsplash

April 12

En keramisk flise backsplash er en ideel anvendelse af rummet mellem din køkkenbordet og skabene — ikke kun er det attraktivt, men det giver en holdbar og nem at rengøre overfladen for de messiest områder i dit køkken. Mens mange gør-det-selv vige flisebelægning, er det virkelig ikke at skræmmende, forudsat at du har de rigtige værktøjer. Du installerer din egen keramiske backsplash vil give nyt liv til dit køkken og vil være langt billigere end at ansætte en professionel.

Instruktioner

Forberedelse

•Fjern alle lyskontakt eller outlet paneler i området backsplash. Let sand område med til at øge selvklæbende evne. Støv med en fugtig klud.

•Find det centrale knudepunkt for din backsplash – dette kan være over komfur, vask eller langs en bænk, afhængigt af køkkenet. Find midten af omdrejningspunktet og tegne en vandret linje, ved hjælp af niveau og blyant, gennem centrum, og en lodret linje, således at der er et kors på det centrale punkt. Opdele din backsplash område som dette i kvadranter.

•Tør-Sælg din keramiske fliser på gulvet i det ønskede design til Sørg for, at de vil passe ind i det ønskede område. Brug målebånd til at gøre visse design vil passe. Justere som nødvendigt, indtil du er tilfreds med designet.

Flisebelægning

•Mix din tynde sæt ifølge fabrikantens anvisninger, nok i omkring en halv time af arbejde. Anvende tynd sæt i en 1/4-inch lag på væggen, startende fra grænsen til backsplash, der opfylder tælleren. Sæt flisen afstandsstykker mellem disken og den første række fliser. Tryk forsigtigt hver flise i tynd sæt, lidt vride det før at sætte den på plads. Arbejde fra centrum linje udad.

•Applicer mere tynde indstillet til væggen, arbejde dig opad. Placer fliserne i tynd sæt, indtil alle de hele fliser er indstillet. Måle og skære fliser skulle skæres med en flise cutter og placere dem som du går. Smør på ryggen af de skære fliser med tynd sæt og satte dem på plads. Lad hærde i 24 timer, når alle brikkerne er indstillet.

•Mix unsanded fuger pr fabrikantens anvisninger. SCOOP injektionsmørtel på injektionsmørtel float og derefter arbejde det ind i de flise fuger, efter at have taget ud afstandsstykker. Hold injektionsmørtel float diagonalt til de flise fuger og feje injektionsmørtel i leddene. Gælde ikke injektionsmørtel til rum mellem flisen og tælleren eller mellem fliser og enhver kabinetter eller power forretninger.

•Aftør overskydende fugemasse ud med en svamp og lad indstillet til 30 minutter. En dis vises på fliser; buff ud med svamp til at fjerne de sidste spor af injektionsmørtel.

•Applicer caulk at mellemrummene mellem de keramiske fliser og counter, stikkontakter eller frysere, så glat med en våd finger. Aftørre overskydende, så lad kur for 24 timer. Give hele køkken backsplash en god ren, og det er klar til brug.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com