Sådan installeres en KitchenAid mikroovn

September 8

Indbygget KitchenAid mikrobølgeovn passer i kabinetter enten over skranken eller under det. Denne konfiguration giver dig mulighed at installere mikrobølgeovn over eller ved siden af kogepladen. Hvis du vælger en lavere kabinet installation, kan mikroovn være under en kogeplade eller på begge sider. Uanset hvor du vælger, skal der være en jordet 3-prong stikkontakt i nærheden. Hvis man ikke er til stede, ansætte en elektriker til at installere en, før du fortsætter med mikrobølgeovn installation.

Instruktioner

•Measure åbning af kabinettet hvor du planlægger at installere den. Sammenligne åbningen størrelse dimensioner af mikrobølgeovnen til at sikre, at den model, du har valgt vil passe. Skabet skal også have rette vinkler for de nederste hjørner eller mikrobølgeovnen vil ikke arbejde i placeringen.

•Tag madlavning bakken og andre løs pakning elementer fra inde KitchenAid mikrobølgeovn. Angiv elementerne i et sikkert sted.

•Lift mikroovn ind i kabinettet med bistand fra en partner. Center ovn i åbningen. Åbne sin dør. Arrangere mikrobølgeovnen, så hullerne langs forsiden af mikrobølgeovnen er selv med i kabinettet ramme. Mark placeringen af hullerne. Fjern ovnen fra kabinettet og sætte det på en stabil bordplade eller en tabel.

•Drill pilot huller i rammen kabinet fra de mærker du har lavet ved hjælp af en 5/64-tommer bore bit.

•Plug mikroovn i dets beholder. Skub mikrobølgeovnen tilbage på plads. Juster hullerne du bare boret og fastgør mikroovn til kabinet med de 1-tommer skruer, der kom i installation kit.

Tips & advarsler

  • Hvis kabinet åbningen er 2 eller 3 inches bredere end mikrobølgeovn, er ekstra parenteser tilgængelige til at fylde rummet samt forankre mikroovn i position. Disse beslag installere langs forsiden af mikroovnen i en lignende måde at installationen beskrevet ovenfor. Efter parenteserne er på plads, trim paneler dias til at dække beslagene samt åbningen.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com