Sådan installeres en klippefast klo fod badekar

May 27

Sådan installeres en klippefast klo fod badekar

Installere en klippefast klo fod badekar forbedrer udseendet af dit badeværelse ved at tilføje gamle verden charme. Disse badekar er holdbare, attraktive og populære opgraderinger når køber eller sælger en bolig næsten overalt i landet. Installationen er simpel, omend labor intensiv. Løft og installere sådan en tung balje er besværlige og ikke en opgave én person skal udfylde uden en hjælper.

Instruktioner

•Flyt karret i den placering, hvor du agter at forlade det. Forberede gulv nedenunder karret ved at lægge ca 12 inches af skum polstring at karret kan hvile på før du installerer fødderne.

•Match fødder til hvert lug i karret. Fødderne, der var inkluderet i karret vil hvile på gulvet som kløer. For eksempel, den højre forreste fod vil vinkel udad og mod højre, mens venstre back fod vil vinkel udad og mod bagsiden. Teste pasform på hver fod i den tilsvarende plads til at få øje på den korrekte placering. I nogle tilfælde er lugs mærket, hvilket gør denne del meget lettere. Hvis dette er tilfældet, simpelthen matche op den markerede lug med den korrekte åbning pr. oplysningerne med karbad, selv.

•Sæt foden bolt på hvert lug. Skub den smalle side af bolt i lug. Bolten bør være sikker, men giver mulighed for tilstrækkelig bevægelse at tage højde for justeringer under installationsprocessen.

•Skub foden op på bolten. Foden bør være lunt og flush mod væggen i karret. Brug dine hænder, stramme mund bolt, indtil det er flush. Hvis bolten føles løs eller vaklende, sikre bolten med en skruenøgle. Gentag denne proces for hver fod på karret.

•Lift karbad off polstring og stil karret på gulvet. Check at alle bolte er sikre ved at forsøge at flytte dem med hænderne. Prøv wiggling fødder på karret; Hvis nogen bolte vises løs, stram dem med en skruenøgle.

•Sæt levering linjer for varmt og koldt vand til karbad. Disse linjer vil allerede eksisterende hvis du fjernet en balje og let kan identificeres som Bøjelige slanger. Tilslutte afløbet til karret til eksisterende nedløbsrøret med en skruenøgle. Bruge samlingen inkluderet med karbad, justere afløbet over afløb i væg eller gulv, så Tilslut røret strækker sig fra karret direkte ud i afløbet.

•Når alle VVS-installationer er knyttet, tænde karret og kontrollere for lækager i nærheden af fødderne af karret. Hvis karret fyldes med vand og er fri for utætheder, er dit arbejde færdig. Hvis utætheder er til stede, revidere møtrik og bolt montering til fødderne og stramme forbindelser med en skruenøgle.

Tips & advarsler

  • Nogle badekar forsamlinger har ekstra rør for afløb, hvis nuværende VVS ikke passer. Når dette er tilfældet, medtages en brugsanvisning i montage kit.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com