Sådan installeres en klo badekar

July 25

Sådan installeres en klo badekar

Klo badekar, ofte kaldet en clawfoot badekar, har ikke en flad bund som mest moderne badekar. Karret har i stedet små ben, hæve det fra gulvet. Klo badekar også montere ikke mod en væg i badeværelset, men stå frit på ethvert sted rundt i lokalet. Ligesom de fleste badekar, boblebad klo er tung, og du skal passe på når du installerer det for at undgå skader på gulvet eller karbad.

Instruktioner

•Sæt et blødt tæppe eller tæppe ned på gulvet og lå badekarret op og ned på den overdækkede overflade. Placer hver fod af klo badekar over de medfølgende skrue hul i bunden af karret og slå benet, så kurven af benet linjer op med en kurve over badekarret. Brug skruer med fødderne til at vedhæfte fødderne til karret.

•Drej badekarret højre op med mindst én person til at bære vægten af karret i hver ende. Indstille badekar højre side på gulvet. Vær omhyggelig med ikke at skubbe det, som kan forårsage ridser.

•Measure afstanden mellem klo fødder af badekarret. Sætte karret coastere på gulvet på de målte afstande på den placering, hvor du ønsker at sætte badekarret.

•Lift badekarret og satte det ned til coastere på gulvet. Hvis du ikke får et ben i en coaster første gang, løfte at ende af karret igen, og skub coaster over under foden før sænke det.

•Holde den vigtigste del af vandhanen, du har for klo badekarret inde i karret mod hullet i karret. Placer bagpladen af vandhanen på anden siden af badekarret, ifølge de instruktioner, der følger med vandhane hardware, og vedhæfte den bagplade til vandhanen med skruer til at fastgøre den på plads.

•Tilslut VVS, der strækker sig fra væggen for badekarret til vandhanen ved hjælp af slanger, skiver og nødder med hane. Anvend rør tape til alle kamme på rør til at skabe en tæt forsegling før tilslutning rørene med hardware.

Tips & advarsler

  • Mange producenter kræver VVS for klo badekar skal installeres af en professionel blikkenslager for garantien skal forblive gyldig.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com