Sådan installeres en kold fælles mens hælde en stor betongulv

June 27

Sådan installeres en kold fælles mens hælde en stor betongulv

Ekspansion og kontraktion er en normal del af nogen konkrete struktur, og typisk, når en stor betonplade hældes, installationsprogrammet vil skæres ekspansionsled i pladen med en sav til at hjælpe med at lindre bevægelse og tvinge slab at udvide og kontrakt i en kontrolleret punkt. Dette kan dog også nås i mindre grad ved hjælp af kold leddene. Kolde leddene er sektioner hvor en tidligere hældte sektion af beton møder op med en anden sektion af beton, der hældes senere. Disse er naturlige sømme, der kan fungere som styre leddene for ekspansion.

Instruktioner

•Installer formularen boards på tværs af den sektion, hvor du vil en kold fælles at være. Brug armeringsjern stakes at holde formen brædder på plads. Lægge brædderne ud over hele længden af dit gulv og hammer stakes på plads. Brug målebånd og blyant til at markere nogen boards, der skal skæres, og skære dem med en gering sav.

•Opkald videre og har den konkrete virksomhed levere en lastbil af færdigblandede beton. Fordi du arbejder i et stort område, du vil ikke være at blande i hånden. Efter den første sektion hældes, hugge det ned og arbejde det hele området med en skovl, så glat det med en metal murske. Bruge en forlængelse arm og store flade murske, hvor det er nødvendigt at hjælpe glat over længere strækninger. Bruge en hånd murske til glat beton mod kanten af formen bestyrelser. Lad det sidde i 24 timer.

•Tag form boards og hæld din næste afsnit. Fælles imod det første afsnit er den kolde fælles. Du kan gentage denne proces i hele længden af din betonplade som nødvendigt, flytter form brædder på tværs og hælde hvert nyt afsnit 24 timer efter først. En 24-timers periode er nødvendige for at indrømme den konkrete sat op, så der er ikke et bånd mellem de to afsnit, men snarere en søm.

Tips & advarsler

  • Bære sikkerhed gear, når arbejdet med elværktøj og beton.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com