Sådan installeres en kommerciel tag i Minneapolis

April 27

I Minneapolis, Minnesota opleve tagene en bred vifte af vejrforholdene over tid. Når et tag når enden af dets levetid, er det tid til at installere et nyt tag. En tagdækning metode, der er gradvist erstattet tradition asfalt tagdækning er ethylen propylen Dien monomer. EPDM omtales også som "gummi tagdækning", og er en holdbar og pålidelig tagmateriale bruges til kommercielle bygninger i Minnesota og rundt om i landet. Minneapolis baserer sin bygningsreglementer på byggeri koder oprettet af staten.

Instruktioner

•Undersøg taget være sikker på det er fri for skader. Foretage reparationer nødvendige, herunder lav steder under ponding vand. Rene snavs, støv, fedt, olie og andre løse materialer fra overfladen. Sørg for, at taget er tørt. Tjekke hældningen af taget. Minneapolis kræver en skråning af 1/4-inch pr. hver fod af tag, at give ordentlig dræning. Indgive en ansøgning for en tilladelse på den lokale bygning kode afdeling og få godkendt før du starter projektet.

•Kontrollér med membran leverandør for vejledning til geninstallation af eksisterende blinkende, metal kantning, kraver og afløb afsætningsmuligheder. Nogle producenter kan kræve nye tilbehør til ære for garantien. Minneapolis bygningsreglementer giver mulighed for genbrug af disse komponenter, kun hvis de er fri for rust, beskadigelse eller forringelse.

•Unroll EDPM membran over tag overfladen, startende fra det laveste kant af taget. Skære materiale til en længde komfortabel baseret at arbejde med på arbejdsområdet. Skær membranen med en hobbykniv. Glatte plader fjerne folder eller rynker. Tillad materialet 15 til 30 minutter til at slappe af. Tillade en tre tommer bred overhæng af ekstra materiale på alle kanter og sømme.

•Applicer gaffatape til overfladen af membranen, i bredden, og halvvejs langs længden. Gaffatape holder midlertidigt materialet på plads indtil dens limet til dæk. Trække membranen tilbage for at eksponere undersiden af materialet; Opret ikke folder i membranen. Anvende lim til tag overflade og undersiden af EDPM membranen. Sprede limen, jævnt og uden vandpytter. Følg anvisningerne for at tillade limen tørre. Anvend ikke klæbende langs sømme. Placer membranen på plads; Brug en børste kost, i en fejende bevægelse, til at hjælpe membranen gør fuld kontakt med overfladen.

•Fit membranen omkring rør ved justering af arket, og skære en lige linje fra røret til den nærmeste kant. Skær et hul i membranen samme diameter som røret. Roll membranen tilbage omkring røret og Placer arket. Anvende lim til membran og dæk og manøvrere materialet på plads.

•Udvide membran op på væggene, 12 inches eller højere, for at forhindre indtrængen af fugt bag materialet. Gøre membran længe nok til at dække et minimum af 6 inches. Passe membran på plads. Tilbagerulle del af membranen dækker væggen. Anvende lim på væg og membran, og lad tørre. Tilbagerulle anden enden af membran fra dæk, anvende lim på dæk og membran. Juster materialet og overholde dæk.

•Drej materiale på plads, og tryk på membranen i limen. Roll membran op ad væggen. Installere en opsigelse bar hvor en membran dukker op en murværk eller stuk væg. Installere alle opsigelse barer ifølge producentens anvisninger. Træk øverst membran tilbage, og anvende en perle af mastiks mellem materialet en væggen. Installere bar og sætte en perle af fugemasse over toppen af linjen. Overlap sømmene af mindst 3 inches.

•Finish sømme med det særlige bånd, efter fabrikantens anvisninger. Fastgør en kridtstreg ned på længden af membran 1/2 tommer fra førende søm kant. Rulle ark tilbage for at eksponere undersiden. Anvende primer med en lur maling rulle til området søm op til kridtstreg. Omkring fem minutter for primer til at indstille, og derefter oprulle seam tape ned på længden af membranen, placeret langs den ydre kant på kridtstreg. Roll membran på overfladen af seam tape. Bruge pres til at indstille membranen på plads.

•Installer metal drop hovedet ifølge producentens retningslinjer. Sømværn af metal kant til bestyrelsen typisk placeret for enden af taget, hvor vandet flyder i rendestenen. Overlap den øverste kant af drop kant mindst to inches over kanten af membranen. Brug anbefalede skruer til at sikre brik på plads.

•Kontroller, at dræning tagsystem sammenknytter hen til en separat storm kloaksystem eller et forhåndsgodkendt sted for afstrømning pr. sektion 1503.4 af Minnesota kode. Reglerne kræver også tagdækning entreprenør eller egenskaben ejer til at planlægge en afsluttende inspektion med info om kode.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com