Sådan installeres en krydsfiner loft

October 4

Krydsfiner er levedygtigt som loft materiale, især i kælderen. Krydsfiner giver lettere adgang til rør, kanaler og ledninger end gips. Krydsfiner serverer dygtigt som loft materiale i garager, butikker og rec værelser når æstetiske design ikke er et problem. Nogle lofter, der synes at være beadboard er faktisk dirigeres krydsfiner. Tage det op et hak og bruge hårdttræ krydsfiner i medier værelser eller huler, eller tilføje et særligt touch til hvælvede eller faldt lofter.

Instruktioner

•Køre den en stud finder langs gips lofter til at lokalisere strøer. Fastgør en kridtstreg for at angive den længde og placering af hver enkelt af strøer. Du kan installere krydsfiner over drywall eller direkte til loft strøer. Hvis du arbejder med åbne strøer, springe dette trin.

•Measure vinkelret på tværs af bjælker fra væggen, til midten af tværbjælke nærmest 96 inches. Enderne af to tilstødende brikker af krydsfiner skal center på en tværbjælke. Brug en tabel sav til at skære krydsfiner til måling.

•Measure og skær en two-by-four stud med en miter så for support på den modsatte ende af krydsfiner hvor det butts ind i væggen, hvis det er nødvendigt. Skru den flush på indersiden af tværbjælke ved hjælp af en boremaskine og 3-tommer skruer.

•Sæt et ark af 1/4-inch hårdttræ krydsfiner på tværs af to savbukke for drywall installation. Placer et ark af 3/8-inch klasse A / B krydsfiner for åben tværbjælke installation. Krydsfiner typisk har to sider, A er overkurs side. På bagsiden, sorterede B, kan have små defekter. A side bør være vender nedad.

•Sand kanterne let med en hånd blok og 100-grus sandpapir for at fjerne Splinter, høj pletter, snavs, chips eller uregelmæssigheder-- men ikke sand dips i kanterne. Kontrollere tykkelsen langs kanterne. Spørgsmål i forbindelse med krydsfiner kan omfatte ujævn sømme på grund af uregelmæssigheder i fremstillingsindustrien. Hvis du opdager uregelmæssigheder i tykkelsen, markere den. Bruge den uregelmæssig kant mod en væg.

•Applicer konstruktion klæbende til strøer og/eller blokering. Løft krydsfiner til loftet ved hjælp af en gipsvæg lift. Placer den vinkelret på tværs af strøer. Skub det ind i hjørnet, tæt mod væggen. Skyde 1½-tommer hæfteklammer, fordelte 12 inches fra hinanden, gennem krydsfiner i hver tværbjælke og på at blokere evt.

•Gentag måling, skæring og installation af krydsfiner og blokering om nødvendigt. Passe hvert stykke i træk, at sikre, at begge ender er centreret på strøer.

•Staple 1/4-inch-by-1½-inch-by-96-inch stykker af pine tremme eller pladevat centreret langs hver søm ved hjælp af 1-tommer hæfteklammer og byggeri klæbemiddel. Bruge hårdttræ tremme med hårdttræ krydsfiner. Skær dem til længde efter behov med gering sav. Butt tilstødende stykker sammen. Udskårne stykker til længde ved hjælp af en gering sav.

Tips & advarsler

  • OSB eller orienteret strand board, er et alternativ til krydsfiner. Brug det til at spare penge.
  • En gipsvæg lift vil hjælpe dig med at manøvrere krydsfiner plader på plads, men tynd krydsfiner er forholdsvis let og kan løftes på plads ved hjælp af en assistent, hvis du foretrækker.
  • Bære øjenbeskyttelse på alle tidspunkter, når du arbejder. Ikke acceptere krydsfiner uden første undersøge det for konsistens.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com