Sådan installeres en krydsfiner undergulv

February 11

Sådan installeres en krydsfiner undergulv

En krydsfiner undergulvet installeres direkte oven på gulvet indramning strøer. Denne undergulvet skal yde strukturel støtte med varig integritet. Byggebranchen har forbedret og forfinet procedurer for at installere en krydsfiner undergulvet til også at omfatte gør-det-selv. Følg disse metoder for at fuldføre dette projekt med succes i en til to dage, afhængigt af størrelsen og omfanget af projektet.

Instruktioner

•Installer den første række af krydsfiner hen over gulvet strøer snarere end langs strøer, som styrker programmet. Anvende konstruktion selvklæbende langs gulvet bjælker ved hjælp af en caulk pistol. Begynde i det ene hjørne, tilpasse de udvendige kanter af krydsfiner med ydersiden af mudder karmen, der løber langs kanten af gulvet indramning. Sted krydsfiner med den rigtige side vender opad; kigge efter en notation på krydsfiner.

•Sæt krydsfiner omkring de udvendige kanter med 3-tommer træ skruer, afstand skruerne 16 inches fra hinanden. Indsætte skruer med en skrue pistol og skrue bit direkte i gulv indramning. Plads 8 penny søm langs gulvet tværbjælke, gennem krydsfiner og i den udformning, ved hjælp af en hammer. Plads dem 16 inches fra hinanden, så godt. Fuldføre den første række af krydsfiner på tværs af gulvet bjælker, skære det sidste ark af krydsfiner med en rundsav til at afslutte Kør.

•Stagger den næste række af krydsfiner. Skær det første ark af krydsfiner i halve på 4 fødder, placere 4-mund-stykke i begyndelsen af den næste række. Vedlægges dette ark af krydsfiner med skruer på de udvendige kanter og bruge 8 penny negle på indre af krydsfiner langs gulvet bjælker. Fortsætte rækken krydsfiner, at sikre at alle leddene vakler på 4 fødder--begyndelsen 4-mund stykke sikrer, at de resterende ark i rækken vil forskyde. Cut den sidste ark i rækken for at rette størrelse og vedhæfte det rundt udenfor omkredsen med skruer. Begynde den næste række af krydsfiner med et helt ark med krydsfiner til at fortsætte stagger. Fortsætte med at installere krydsfiner på tværs af gulvet bjælker der dækker hele gulvet.

•RIP den endelige række af krydsfiner langs længden af krydsfiner til at passe til størrelsen ved hjælp af en rundsav. Fastgør en kridtstreg langs krydsfiner, mærkning linjen rip og følge denne linje, når savning. For eksempel, hvis den resterende ordet tværbjælke plads er 36 inches, derefter rip off 12 inches langs længden af krydsfiner for at det passer jævnt langs yderkanten af gulvet perimeter. Vedhæfte arket med 3-tommer træ skruer ved hjælp af en skrue pistol. Køre skruer gennem krydsfiner og i gulv bjælker, afstand mellem dem 16 inches fra hinanden, så godt.

Tips & advarsler

  • Altid tilføje konstruktion klæbemiddel til indramning af gulvet før du installerer undergulvet.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com