Sådan installeres en kulturperler sten buegang

December 22

Sådan installeres en kulturperler sten buegang

Kulturperler stone er en tynd, efterligning sten finer, der kan anvendes på ethvert interiør eller eksteriør buegang. Dette giver archway en ærværdig og klassisk look, der kan straks omdanne alle beboelsesrum. Installere en buegang er en fantastisk måde at afprøve udseendet og anvendelsen af kulturperler sten at afgøre, om du vil investere i en større anvendelse af produktet. Installationen er meget hurtigere end enhver proces, der involverer virkelige sten og tillader dig at blot vedhæfte sten finér til overfladen af den eksisterende buegang.

Instruktioner

•Sand hele archway overfladen med groft grus sandpapir. Aftørre enhver savsmuld. Brug stud finder til at identificere placeringen af alle træ studs og ramme bestyrelser i området buegang, hvor du påtænker at anvende sten. Markere alle træplader med en klart synlig markør på hver side, så placeringen af de træ understøtter er klar.

•Spread tremme lodret over hele muren skal dækkes, indpakning tremme omkring buegang at give dækning, der er så problemfri som muligt. Sikre tremme i sted tæt ved at skrue 3-tommer træ skruer med store plastik disk skiver i Pudsprofiler og ind i hver stud eller frame bord, mellemrum skruer hver 12 inches. Space skruer hver 6 inches langs kanterne af sten, hvor sten buegang mødes regelmæssigt væggen.

•Applicer mørtel til tremme med en murske, belægning tremme til en dybde af mindst 1/4 tommer. Fordelt mørtel på enhver overflade, udfylde alle revnerne i tremme. Lad mørtel tørre i tre timer.

•Scratch op overfladen af mørtel med en spidse værktøj, at gøre lavvandede ridser, vandret og lodret. Skrab hver overflade for at gøre mørtlen mere modtagelig for sten vedhæftning. Lad mørtel tørre i 48 timer, beskytte det mod vand.

•Applicer 1/4 tomme af mørtel til bagsiden af kulturperler stenen finér og presse dem mod buegang i 30 sekunder. Brug de større sten først starter på toppen af buen og arbejder nedad. Passe i mindre sten senere blandt de store sten. Skære sten efter behov til at passe dem på plads, især i bunden af buegang, hvor stenene kan skæres i halve og sat mod gulvet men kun mortared til væggen.

•Tag overskydende mørtel og tillade mørtel til tørre i fire timer. Anvende injektionsmørtel mellem stenene til at opfylde dine designspecifikationer. Tillad 48 timer for mørtel og injektionsmørtel til tørre.

Tips & advarsler

  • Læg ikke sømme mellem tremme langs hjørner af buegang, men på plane overflader. Overlappe sømme med 4 inches.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com