Sådan installeres en kulturperler sten pejs

October 20

Sådan installeres en kulturperler sten pejs

En velbygget pejs kan være en værdifuld centerpiece til din stue, der tilføjer en tidløs karakter samtidig bringe mere varme til dit hjem. Der er mange måder at nærme sig design og installation af en ny kulturperler sten pejs--vi vil antage, du er interesseret i at bygge en med en gas indsætte. En uddannet professionel bør være hyret til at installere indsatsen og overholde lokale bygningsreglementer. En professionel kan også hjælpe dig med at vælge den bedste placering for pejs afhængigt af hvor udstødning udluftningsanordning lovligt kan placeres.

Instruktioner

•Fastsætte form af din pejs. På grund af fodaftryk af indsatsen, vil din finér ansigt ende ca 2 fødder fra væggen, så 90 graders hjørne stykker skal købes sammen med de flade stykker. Beslutte, om du vil ønsker en hævet, bænk-lignende skorstenen eller en gulvniveau Arne. Ligeledes beslutte, om du ønsker pejs til at komme lige op til kaminen eller helt til loftet.

•Build de strukturelle rammer for surround. Hensyn til bygningsreglementer vedrørende nærhed af brændbare materialer i nærheden af insertet--kan du gå til din tilstands hjemmeside for mere information. Gøre din indramning så tyk som muligt. Husk, du ønsker denne pejs til at virke som om det var lavet af solid sten så jo mere robuste din indramning, jo bedre resultat.

•Installer din mantel. Det skal være solidt fastgjort til indramning bruger konstruktion selvklæbende kombineret med forborede skruer for den bedste bond. Kaminen bør omhyggeligt dækkes med plastic og derefter pap (hvis du fineringsarbejde over kaminen) så det ikke får ridset eller beskadiget.

•Dæk hele strukturen med cement board bruger den selvstændige boring skruer sælges med det. Derefter dække det med murværk drejebænk, der kan købes fra leverandøren finer. Den hurtigste måde at knytte det er ved hjælp af en luft hæftemaskine med 3/4-inch hæfteklammer. Det kan skæres i størrelse ved hjælp af en rundsav eller vinkelsliber med en diamant klinge.

•Mix og lakere drejebænk ved hjælp af en float murske en frakke af mørtel. Forlade højderygge i den mørtel overflade for at give mulighed for en bedre obligation med finer stykker. Lad denne tørre natten over eller i mindst fire timer.

•Begin anvender din finér i kurser, skære stykker når det er nødvendigt med murværket så for at opnå den bedste pasform. Du vil allerede har valgt din finer stil--hvis du tog en stil, der indebærer, at fugerne mellem stenene, brug strimler af træ som shims mellem de lag, der vil blive fjernet efter mørtel er tør. Svamp off enhver mørtel pletter fra overfladen, før de tørre på.

•Installer din hearthstone eller fliser. De fleste stater kræver 20 inches fra ansigtet af brændkammeret til den forreste kant af din skorsten, men tjek med din lokale koder.

•Applicer injektionsmørtel (hvis relevant) ved hjælp af en injektionsmørtel taske, der behændigt sprøjter mørtel hvor det ønskes, der kræver mindre oprydning. Udjævne injektionsmørtel linjer ved hjælp af en behandsket finger eller en pegende værktøj og derefter svamp off eventuelle overskydende mørtel. Du kan finde rengøring for at være lettere hvis du anvender en gennemtrængende fugemasse på stenene før fugning.

Tips & advarsler

  • Bære passende sikkerhed elementer: beskyttelsesbriller, ørepropper og en respirator maske.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com