Sådan installeres en lav Pitch tag

January 4

Valsede tagdækning kan normalt være installeret på et tag med en lav pitch, men ikke på et fladt tag. Med andre ord taget skal have et lille pitch, for at installere rullet tagsten. Taget bør også en solid træ dæk nedenunder, så det vil tage neglene. Planking med mellemrum mellem hvert bord er uacceptabelt.

Instruktioner

Sådan installeres en lav Pitch tag

•Den første ting at gøre, når du installerer et tag af enhver type er til at beregne størrelsen af området af taget. For at gøre dette, bare klatre op på taget og måle den nærmeste fod, bredde og længde af areal. Multiplicer de to tal sammen og du har nu området af taget. Næste gange det samlede beløb med 20% og læg disse to tal sammen. Det er hvor meget rullede tagdækning du nødt til at købe til at dække området af taget.

•Anvend til din lokale bygning levering selskab og udvælge en farve af valsede tagdækning for dit tag. Du vil også brug for en tilsvarende mængde af sort tjære papir (også kaldet bygning papir eller følte papir), nogle plastik tag tjære og galvaniseret tagdækning negle. Du skal bruge 5 pounds af negle til ca hver 200 kvadratfod. Til et nyt tag kan du bruge 1 ¼" negle og 1 ¾' negle vil fungere, hvis du lægger den rullet tagdækning over toppen af en gammel tag. Hvis der er mere end ét lag af gamle tagsten på strukturen, skal du fjerne alle gamle lag af tagsten først.

•Når du er tilbage på webstedet, du vil have til at fjerne alle rester, før du begynder at lægge ned i sort filt papir. Tunge vægt bygning papir anbefales altid. Galvaniseret strimler af metal flashing bør dække alle tagets kanter, før du begynder.

•Begin tagdækning projektet ved at fastsætte en stribe af følte papir, der går fra den ene ende af nederst del af taget til anden enden. Lad papiret hænge over sidekanterne for lidt måder, men sørg for, at bunden af tjære papir er bare tilbage en kort måder (en tomme eller mindre skal gøre) fra den nederste kant af taget. Sikre tar papir med et par søm eller du kan bruge en af disse mekaniske tacking hamre, for at spare tid. Nu skære de to parter, så de også læne sig tilbage en lille afstand fra kanten og negle siderne. Gå videre og negle hele stykke filt papir. I stedet for tagdækning negle kan du bruge specielle negle (i stedet for en ekstra store hoved, de har store runde skiver fastgjort på hovedet til at holde nede filt) venligst Bemærk at et udtrækkeligt hobbykniv med hooked vinger (også kaldet tagdækning vinger) er det ideelle værktøj til at skære både tar papir og de rullede tagdækning. Den anden strip går ned ligesom først, bortset fra at du vil overlappende det første stykke filt papir af halv (18" for en 36" bred rulle). Dette kaldes halv-lapning og du fortsætter med denne ret op til toppen af taget. På toppen bare bære den sidste papirstrimmel tar lige på over til anden siden og sikre det stramt. Hvis du kommer til en skorsten, du bliver nødt til at notch papir til at passe omkring blokstruktur, men med en udluftningsanordning du kan skære et hul til ventilen og holde ud. Bemærk at hullet bliver lidt aflange.

•Next kommer sidste lag af valsede rullende som anvendes på samme måde, bortset fra er altid holdes nede med galvaniseret tagdækning negle og forseglet med tag tjære. Tag tjære er en råolie-baseret stof, der kommer i en 5-gallon container. Det påføres med en murske.

•Ansigt fremad og rul din første kast rullede tagdækning. Hvis roll har to forskellige overflader, asfalt overfladen vil gå mod bunden og det vil blive udsat, når taget er færdig. Den rullede tagdækning bør udhæng alle tag kanterne af omkring en halv tomme. Dette stykke af valsede tagdækning i sted og gøre et lodret snit i det rette sted, hvis roll tagdækning er længere end del af taget. Placere et par søm langs den øverste kant til at holde stykket af asfalt på plads og derefter forsigtigt anvende en stribe af tjære rundt om bunden og begge sider. Lag af tjære bør være omfattet af det øverste lag af valsede tagdækning, men lederne af neglene bliver udsat, så være pænt med de sømning mønster. Nu negle det hele stykke ned stramt markedsføring negle om hver seks inches langs bunden og siderne.

•Hvis din roll stopper midt i taget, så skal du lave en lodret joint. Overlapper bare det næste stykke af valsede tagdækning med omkring en fods og der vil være deres fælles. Bare husk at anvende tag cement mellem de to lag af tag og som altid søm stramt.

Tips & advarsler

  • Bære tennissko, så du ikke kan mærke ud fra taget.
  • Anvend ikke rullet tagdækning i midten af en varm sommerdag. Hvis dag tid temperaturer er overdreven, derefter udføre arbejdet i tidligt om morgenen eller sent om aftenen.
  • Lysere farvede tagene er sværere at holde udkig ren.
  • Må ikke falde ud fra taget.
  • Sørg for, at alle ventilationsåbninger og skorstene er forseglet korrekt.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com