Sådan installeres en Lazy Susan underskab fra Home Depot

September 24

Home Depot bærer en række kabinetter, men deres mest udbredte kabinettet er lavet af amerikanske klassikere. Amerikanske klassikere gør forskellige typer af køkken frysere, herunder en Lazy Susan base kabinet. En Lazy Susan fryser går i hjørnet af køkken kabinet installation, der giver optimal udnyttelse af et hjørne. Installation af Lazy Susan underskab er en enkel med de rigtige værktøjer og retninger.

Instruktioner

•Mark på væggen 34,5 inches fra gulvet med et målebånd og blyant på hjørnet var du vil installere Lazy Susan kabinet.

•Klippe 2 af 4 afsnit af træ i to stykker så hvert stykke er 1 tomme mindre end bredden på hver side af Lazy Susan kabinet.

•Drej på en stud finder og pass det langs væggen omkring 34,5-tommer-mærket tidligere placeret på væggen. Markere med blyanten placeringen af studs på væggen.

Uddelingen af to stykker af 2 x 4 væg. Line op træet, så det er under linjen 34,5-tommer på væggen. Placer en plan over træstykker at sikre, at du lægger det lige. Fastgøre den til studs ved hjælp af en boremaskine og kabinet skruer.

•Skub Lazy Susan på væggen så det flugter med 2 x 4 træ tandbøjle.

•Sæt niveau over kabinettet. Hvis kabinettet ikke er niveau, bruge shims til at rette den.

Uddelingen kabinet med boret og kabinet skruer til træ skinnen på væggen. Placere mindst tre skruer lige langt fra hinanden på hver side af Lazy Susan.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com