Sådan installeres en loftslampe med en overligger

January 16

Sådan installeres en loftslampe med en overligger

Selvom mindre lamper kan knyttes til forgreningsdåser fastgjort til loftet bjælker, kræver tungere inventar brug af en bandage bar for støtte. Brace bar eller overligger, spænder over hul til armaturet og er tilsluttet i begge ender loft strøer. Ikke stole på loftet for at støtte enhver lampen. Hængende et armatur, der understøttes af en bandage bar er et simpelt projekt, der kan let ske på en eftermiddag.

Instruktioner

•Klippe magt til værelse på boksen kredsløb.

Foretage nedskæringer i loft og væg for at lampen og switchen. Hul til Armaturet skal være på mindst 6 inches i diameter til arbejde på armaturet er tandbøjle bar og samledåse, og bør være mellem to bjælker over loftet. Lave en lille adgang hul direkte over switch hullet til fodring af kablet.

•Sæt armaturet tandbøjle bar gennem hullet. Bruge en teleskopfunktion tandbøjle bar for at tage højde for unøjagtigheder i afstanden mellem strøer eller at placere armaturet af æstetiske grunde. Enderne af bandage bar er bøjet i en 90-graders vinkel til baren. Anbringe enderne af bar til strøer med skruer.

•Tag knockouts i vejkrydset boksen ved at poppe dem ud med en hammer og mejsel. Tillægge tandbøjle bar ved hjælp af den hardware, der følger med boksen samledåsen. Dette er normalt en U-formet fastgørelse med skruer.

•Køre den ledninger fra power supply beholderen til switchen. Den bedste måde at gøre dette er ved at fjerne sokler mellem beholderen og parameteren og kører ledningen i mellemrummet mellem gulv og gipsvæg. Klip små adgang huller under switch og beholder til fodring ledningerne. Forlade omkring 6 inches af wire udsat i hver ende.

•Sæt switchen boks på væggen og fjerne enhver knockouts. Feed wiren gennem knockout huller.

•Køre den ledning fra switchen til lys armatur hul og gennem knockout huller i samledåsen.

•Tilslut to sorte ledninger på kontakten til messing terminaler på switchen. Tilslut de hvide ledninger sammen. Jorden switch til boksen armatur.

• Tilslut den sorte ledning på armaturet til det lys sort ledning. Slut den hvide ledning til det lys hvid ledning. Jorden armaturet til samledåsen. Vedhæfte armaturet til samledåsen ifølge producentens anvisninger.

Gendanne magten til kredsløb og lappe adgang huller med gips patch kit.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com