Sådan installeres en loftslampe uden et sted for jordledningen

November 19

Sådan installeres en loftslampe uden et sted for jordledningen

En nem og billig måde at lysne indretningen af ethvert rum er med en ny loft lys armatur. Alle belysning turneringsplaner sælges da 1980s kommet udstyret med en jordledning til at forhindre chok. Men mange ældre huse består af ledninger, der ikke omfatter en jordledning. Du kan sikkert installere en moderne lys stativ med en ældre hjem fortrådningssystem ved at følge en enkel procedure, der kan udfyldes ved den uerfarne.

Instruktioner

•Drej off effektafbryderen, der leverer elektricitet til boksen hvor Armaturet er ved at blive installeret.

•Fasten lys stativ montering beslag, hvis den har en til den elektriske boks i loftet med skruerne forudsat. Brug en stjerneskruetrækker til at slå skruerne med uret for at stramme dem. Nogle armaturer ikke kræver et beslag og installere direkte til det elektriske felt.

•Strip off 2 inches af isolering fra hjemmets ledninger, hvis det ikke er allerede strippet, ved hjælp af wire strippere. Den nye lampen kommer med sine ledninger pre strippet. Da der ingen jordledning, er der kun en varm og en neutral wire. Den sorte eller røde ledning er varmt, og den hvide ledning er neutral, ellers kaldet fælles.

•Holde den sorte eller røde ledning fra hjemmet ledninger sammen med den sorte eller røde ledning fra armaturet. Twist en wire møtrik over enderne af de to ledninger, indtil den er lun. Wrap tråd møtrik og omkring en halv tomme af ledninger under møtrik med elektrisk tape. Gentag denne proces med den hvide ledning fra hjemmets ledninger og den hvide ledning og jorden fra armaturet. Da der ingen jordledning i hjemmets elektriske system, er det næstbedste at slutte den til neutral eller fælles.

•Skub ledningerne i den elektriske boks og fit armaturet mod dens beslag eller direkte hen til boksen, afhængigt af armaturet Skriv. De skruer, der fulgte med armaturet gennem skruehullerne i bunden, og spænd dem uret ved hjælp af en stjerneskruetrækker.

•Installer en pære i armaturet og globe eller dækker. Gendanne magten til armaturet.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com