Sådan installeres en lys uden en vægkontakt

September 5

Sådan installeres en lys uden en vægkontakt

En lys uden en dedikeret vægkontakt, også kaldet en pull kæde lys, er perfekt til et lille skab i kælderen trapperummet. Vælg en placering, hvor armaturet kan give lys uhindret af forhindringer--som bag en dør - og i et område, hvor kæden er let tilgængelige, såsom nær indgangsdøren.

Instruktioner

•Find det rigtige sted for det ny lys. Brug stud finder til at finde den nærmeste stud bag væggen. Placer den gamle arbejde elektrisk box på gipsvæg nær stud placering og spore omkring kassen med en blyant. Omhyggeligt så hullet med drywall saven, pasning til at undgå mulige ledninger eller VVS i væggen.

•Køre den elektriske ledning kabel fra området i det primære kredsløb service panel til din nye lys placering. Installer ikke den nye ledning til effektafbryderen endnu. Sikre kablet med kabel hæfteklammer hvor ledninger er udsat, som på tværs af en tværbjælke i kælderen. Give mindst 1 fod kabel til stikker ud fra den nye væg åbning.

•Sæt gamle arbejde elektrisk boks ind i hullet og loop den elektriske ledning kabel gennem en af knockout hullerne i boksen. Sikkert mindst én side af boksen elektriske til en stud eller træ afstivning. Bruge gipsvæg ankre, hvis nødvendigt for at sikre anden siden af boksen til gipsvæg.

•Klippe off 3 eller 4 inches fra den fremspringende elektrisk kabel med linjevogters tænger eller kabel kuttere. Strip away 4 eller 5 inches af den udvendige plast vækstrater, der dækker elektriske ledninger inde i kablet. Strimmel 1 tomme af isolering fra de sorte og hvide ledninger.

•Tilslut sort hot wiren til sorte hot wire af pull kæde lys armatur. Twist en wire møtrik på de tilsluttede ledninger, dreje møtrikken i en uret holdning. Pak elektriske bånd rundt om bunden af wire møtrikken på ledningerne.

•Tilslut den hvide neutrale ledning til den hvide neutrale ledning af pull kæde lys armatur. Twist en wire møtrik på de tilsluttede ledninger, dreje møtrikken i en uret holdning. Pak elektriske bånd rundt om bunden af wire møtrikken på ledningerne. Gentag for grundstødning wire, som kan være nøgne eller grøn-belagt.

•Tuck ledningerne i det elektriske felt. Skru den lampen i boksen elektriske ifølge producentens anvisninger.

•Ansigt til panelet vigtigste kredsløb service til at forbinde ledningsnet til en ny afbryderknappen. De vigtigste slukke for til panelet. lirke ud en tomme circuit breaker.

•Strip væk 3 eller 4 inches af den udvendige plast vækstrater, der dækker elektriske ledninger inde i kablet. Strimmel 1 tomme af isolering fra de sorte og hvide ledninger.

•Skru de hvide neutrale ledning til neutral bus bar i panelet vigtigste kredsløb. Skru den grønne grundstødning ledning til jordforbindelse bus bar i panelet vigtigste kredsløb.

•Skru sort varme ledning til skrue i den fritliggende circuit breaker. Genindsætte afbryderknappen på dens plads i panelet. Fastgør det på plads.

Gendanne magten til panelet vigtigste kredsløb service. Gå til den nye lys armatur. Installere en pære i armaturet. Trække kæden til at teste for magt.

Tips & advarsler

  • Læs producentens instruktioner for installation af lampen, før du begynder. Nogle inventar kræver før samling eller indeholde yderligere dele for at sikre at det elektriske felt.
  • Du kan vælge for at udnytte en eksisterende elektriske linje, såsom en outlet beholder linje, i stedet for at oprette et nyt kredsløb for lyset. Hvis du gør, skal du kontakte din lokale koder afdeling eller kontakte en elektriker for at sikre kredsløbet ikke vil blive overbelastet med tilsætning af armaturet.
  • Arbejd aldrig på en levende kredsløb. Altid lukke ned af den magt og test for elektrisk strøm med en spænding tester før du forsøger at arbejde. Hvis du er tøvende med ethvert elektrisk arbejde, konsultere en elektriker for at få hjælp.
  • Rør aldrig ved hovedafbryderen service kablerne ind i det primære kredsløb service panel. Selvom panelet kredsløb er slukket, levere de vigtigste strømkabler høj spænding til panelet. Vær meget forsigtig, når du forsøger arbejde på panelet vigtigste service.
  • Vedhæfte mindst én side af den gamle arbejde elektriske boks til en stud eller træ afstivning inden for muren. Manglende evne til at sikre boksen til et fast fundament vil medføre nye lys til at løsne fra og beskadige drywall.
  • Bruge 12-gauge elektrisk ledning til enten en 15-amp eller 20-amp circuit breaker, eller bruge 14-gauge wire for en 15-amp circuit breaker. Aldrig bruge 12-gauge ledninger til en 15-amp circuit breaker, som ledningerne kan overophede og forårsage brand.
  • Altid få elektrisk arbejde inspiceres af en professionel eller koder inspektør.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com