Sådan installeres en magnetventil på en håndværker Plænetraktor

April 29

Sådan installeres en magnetventil på en håndværker Plænetraktor

Håndværker Plænetraktor er en ridning plæneklipper, der er udstyret med en Briggs og Stratton motor forsamling. Disse traktor slåmaskiner kan lider af en række problemer, der påvirker dets evne til at køre ordentligt, og et dårligt fungerende magnetventil, der kræver udskiftning er en almindelige synderen. En plæneklipper magnetventil konverterer elektricitet fra batteriet, når du håndsving motoren, og er kritisk til at starte motoren, når du tænder for tændingen. Heldigvis kan du erstatte din gamle magnetventil med en ny på din håndværker Plænetraktor uanset din tidligere erfaring med udskiftning af magnetventiler.

Instruktioner

•Åbn foran motoren hood af din håndværker Plænetraktor og kig på batteriet. Afbryde de røde "positive" og sort batterikablerne fra batteriet en topnøgle. Dette er for din egen sikkerhed.

•Locate magnetventil på motorens ramme mellem batteriet og til starteren. Den røde positive batteri ledning kan også sluttes til magnetventilen. Drej bolte mod uret med din stik skruenøgle til at fjerne batteriet wire. Fjerne wire på den modsatte side af magnetventilen på samme måde.

•Tag ledningsnet fra magnetventilen. Dette består af en række mindre ledninger. Løft op på holderen klip holde ledningerne på plads ved hjælp af en kniv, derefter trække ledninger op og ud.

•Fjern fire bolte holder magnetventilen til rammen af motoren ved hjælp af din topnøgle. Trække sig ud magnetventilen.

•Sæt udskiftning magnetventil ind i maskinen, hvor den gamle magnetventil var placeret. Besøg din lokale lawn care butik eller kontakte håndværker for at hente den korrekte magnetventil til din håndværker plæneklipper model. Sørg for at du har dit modelnummer på side når du gør dette.

•Tilslut begge ledningerne tilbage på den magnetventil bolte på begge sider af den del, der bruger din topnøgle.

•Sæt ledningerne tilbage til magnetventilen og sikre, at det gør kontakt med håndværkeren magnetventils metal elektriske stik.

•Reconnect den røde positive og sort negative batteri kabler til håndværker Plænetraktor batteri. Lukke motoren hood.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com