Sådan installeres en marmor Undermount køkkenvask

January 1

Sådan installeres en marmor Undermount køkkenvask

Som badeværelse design fokuserer mere på både stil og funktionalitet, er naturlige sten og undermount synker blevet mere populære. Porcelæn undermount synker er monteret under marmor tællere, mens speciale dræn lavet af marmor kan installeres under en tæller af det samme materiale for en problemfri udseende. Uanset typerne af materiale, der anvendes, skal vasken monteres før køkkenbordet er installeret.

Instruktioner

•Drej counter hovedet, og Placer det på en flad overflade.

•Køre den en perle af silikone limen rundt om åbningen af vasken udskæring hvor marmor vask vil blive monteret og tryk på vasken på plads. Sørg for, at limen placeres jævnt omkring udskæring på alle sider.

•Installer marmor vasken monteringsdele, inkluderet med hver undermount køkkenvask. Anvende en lille perle af epoxy på undersiden af tælleren, direkte ved kanten af vasken, og tryk på bolt stilken epoxy. Anvende en perle af epoxy direkte til vasken rand, ud for bolt stilken, og installere montering klip. Lad epoxyen sæt i 10 minutter, og derefter vedhæfte montering klip til stilk med en bolt og en skruenøgle. Ikke stramme bolten, som dette kan knække marmor.

•Køre den en perle af silikone lim rundt i kanten af forfængelighed hvor toppen vil blive installeret. Tryk på vanity top med marmor vasken fastgjort på overfladen af forfængelighed og tillade silikone at indstille op natten.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com