Sådan installeres en Maytag varmeelement

January 26

Varmelegemet i en tørretumbler Maytag genererer varme for at tørre dit tøj. Det er en enkelt samling bestående af et aluminiumshus med metal spoler i. Over tid bryde disse metal spoler ned, forårsager varmelegeme til at mislykkes. Den varme element forsamling er en enkelt enhed, og udskiftning er en enkel proces, gjort fra bagsiden af tørretumbleren.

Instruktioner

•Tag tørretumbler fra stikkontakten. Skub den tørretumbler ud fra væggen og fjerne den tørretumbler udluftningsanordning fra bagsiden. Skub den tørretumbler ud langt nok til at give dig masser af plads til at arbejde bag tørretumbleren.

•Tag hex nødder holding tørretumbler er bageste panel i sted og skub det bageste panel fra tørretumbleren. Frakoble ledningerne fra tørretumblerens high-limit termostat, i nærheden af bunden af den varme element forsamling. Skub termostat ud af dens rille på varmen varmelegemerør.

•Tag varmelegemet ledning fra venstre terminal på forsamlingen. Fjerne de hex nødder holder forsamlingen på plads. Slide forsamling ud af tørretumbleren.

•Skub den nye varme forsamling i sted og erstatte de hex nødder. Tilslut varmen element wire. Skub termostaten tilbage til sit slot på huset og reconnect termostat ledninger. Erstatte den tørretumbler bagpanelet og reconnect den tørretumbler udluftningsanordning. Stik den tørretumbler tilbage i stikkontakten.

Tips & advarsler

  • Forsøg aldrig at erstatte din varmelegemet, mens du tørretumbler er stadig tilsluttet.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com