Sådan installeres en MDF Baseboard

June 4

Sådan installeres en MDF Baseboard

En baseboard er trim bestyrelsen, der skjuler fugen mellem gulv og væg. MDF eller medium density fiberboard, er menneskeskabte byggemateriale, der bruges i stedet for træ i mange applikationer, herunder støbning. En fordel det har over træ er, at det ofte er mere overkommelige. Udover at være lidt tungere end pine, det er nemt at arbejde med og du behøver ikke at bekymre sig om knob eller revner. MDF sokler er installeret bare ligesom traditionelle træ sokler. Det er vigtigt at måle og fuldføre din nedskæringer omhyggeligt, når du installerer molding, fordi dette afgør fit og i sidste ende den endelige udseende af støbning.

Instruktioner

•Køre den en stud finder langs hver væg ca 1 fod over gulvet og markerer placeringen af hver stud, som er angivet ved hjælp af en blyant.

•Measure længden af hvert væg ved hjælp af et målebånd. Noter længden på hver væg og vinkler på enderne af hver væg.

•Lay sokler ud på et arbejdsoverflade. Måle og markere målinger og slutningen vinkler fra trin 2 på skrå brædderne.

•Anbring hver baseboard, en ad gangen på bordet i en miter så med flad bagside og den nederste kant flugter mod hegnet. Flyt så gennem brættet med en støt bevægelse til at fuldføre hvert snit. Justere saven til at skære nogen vinklede ender. Uden for vil hjørner kræve 45-graders vinkler med udenfor ansigt har de lange point. Indvendige hjørner vil kræve 45-graders vinkler med bagsiden under den lange punkt. På hjørnerne som karnapper samme regel finder anvendelse, dog er den ønskede vinkel 22,5 grader. Gøre alle nedskæringer omhyggeligt på gering så for at skære molding til længde.

•Sæt støbning sektioner mod vægge hvor de går og passer hjørne leddene sammen. Hammer 1 3/4-inch finish negle gennem baseboard ind i væggen på hver stud mærkning for at spænde fodlister på plads. Center punkt i et søm sæt på lederen af hver søm og tryk apparatet med en hammer til at indstille negle 1/16-inch under overfladen.

•Vi spidsen af caulk røret ud med den indbyggede kutter på caulk pistol. Indsæt caulk tube tip-ende først i pistolen. Anvende en perle af caulk langs toppen fælles mellem baseboard og væggen og i hvert hjørne fælles. Aftørre eventuelle overskydende eller ujævn sektioner af caulk med en finger. Ising en smule af caulk i hver søm hul og tørre det flugter med en finger.

Tips & advarsler

  • Dobbelttjek dine målinger for at være sikker på, at de er korrekte. Dette kan spare dig tid og materialer i tilfælde af en fejl i måling.
  • Bære øjenbeskyttelse, når du installerer sokler.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com