Sådan installeres en mekanisk fælles på en HDPE rør

October 3

Sådan installeres en mekanisk fælles på en HDPE rør

Næsten alle gas distributionssystemer og omkring fem procent af drikkevand systemer i USA udnytte high density polyethylen (HDPE) rør, ifølge en 2010 rapport fra Virginia Polytechnic Institute og State University. Under pres forårsager mindre diametermål ekspansion af en pibe en lille reduktion i sin længde, en karakteristisk kendt som Poisson-effekten. Dette kan resultere i tilstødende pipe sektioner bliver frakoblet. Ved hjælp af korrekt begrænset mekanisk leddene for at tilslutte HDPE forhindrer rør til duktilt jern rør detachement opstår som følge af Poisson-effekt svind.

Instruktioner

•Kontrollér, at du har den korrekte mekaniske fælles for størrelser og materialer af rør der skal samles. Kontroller, at du har alle delene, ifølge producentens instruktioner hvis du er i tvivl. Sikre enderne af begge rør sektioner er rene og ubeskadigede.

•Sæt en væg stiver, der passer til rør diameter i slutningen af HDPE rør og fix i overensstemmelse med fabrikantens anvisninger. Læbe af stiver skal være plan med enden af røret.

•Vælg ende-ringe og pakninger fra sæt af dele og smøre pakninger. Sted ene ende ring efterfulgt af den relevante pakning på hvert rør afsnit, orienteret efter fabrikantens anvisninger.

•Sæt den samling ærme over ende af et rør og bringe andre røret ind i position, indsætte det i den samling ærme. Der bør være et hul mindre end en tomme mellem enderne af rørene, og den samling ærme bør placeres centralt omkring hullet.

•Skub pakninger langs rør i enderne af den samling ærme. Skub enden ringe langs røret, indtil hver hviler mod den tilsvarende pakning. Tage de fastholdende knopper fra sæt af dele og indsætte dem gennem slutningen ringe, at sikre dem indtil finger-tight med nødder fra dele sæt.

•Stram nødder at drejningsmomentet angivet i fabrikantens anvisninger. Følg den stramning sekvens i vejledningen. Sikre at ende ringe forblive parallelt med hinanden og at de er trukket sammen ensartet.

•Locate enhver fastspænding skruer der er monteret rundt ende ringe. Stramme dem i hånden, indtil de fastspændingsanordninger plader kontakt rør overflader, og spænd dem til det drejningsmoment, der er angivet i producentens anvisninger.

•Undersøg fælles for nogen synlige defekter. Test for utætheder når rørsystemet er bestilt.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com