Sådan installeres en menneskeskabte sten finer

February 25

Sådan installeres en menneskeskabte sten finer

Du kan anvende menneskeskabte sten finér på alle overflader, der er strukturelt lyd, direkte over overfladen uden særlig forberedelse. Sten finér er enestående, fordi det rent faktisk bliver en del af uanset overflade anvendes til, så du ikke behøver at foretage nogen foundation eller strukturelle ændringer. Derudover menneskeskabte finér er imponerende leder og tilføjer et brugerdefineret udseende til enhver overflade.

Instruktioner

•Forbered overflade ved at dække det med en metal tremme, være omhyggelig med at overlappe leddene ved hjælp af 1 1/2 til 2 tommer søm. Vær sikker på at overlappe alle hjørner og alle samlinger. Ikke nogensinde lade sømmen af en tremme på et hjørne. I stedet bør sømmene på en flad del af overfladen, som du forsøger at dække. Husk at holde tremme stram. Antallet af søm, du bruger vil afhænge af størrelsen af den overflade du dækker. Hvis du arbejder med en hård overflade hvor negle kan ikke bruges, skal du bruge et tyndt lag af hurtig blanding beton til at sikre tremme på væggen. Følg instruktionerne fra den konkrete producent for præcise blanding instruktioner.

•Applicer en morter blandes cement og sand over det metal tremme, der helt dækker tremme men som tyndt som muligt. Kontroller overfladen er niveau ved hjælp af et niveau værktøj. Kigge efter luftboble på niveauet til at være centreret. For at holde overfladen fra at være alt for smart eller glat, bruge et blad eller hånd rake at ridse op den pudsede overflade, mens det er stadig vådt.

•Trim sten finer passer til den overflade du dækker. De fleste typer af sten finér er let at klippe og forme som du ønsker. Du kan bruge en rundsav til at klippe og forme stenen.

•Anvend en murske anvende mørtel på bagsiden af hvert stykke af sten, derefter anvende sten til væggen. Anvende mørtel til kun ét stykke af sten på et tidspunkt, lige før du placerer den på væggen. Skubbe sten på væggen kraftigt nok, at mørtlen presser ud omkring kanterne af stenen. Gentag dette trin, indtil hele overfladen er dækket med stone.

•Wait en halv time til en time og derefter skubbe mørtel så dybt som du kan ind i leddene, ved hjælp af en murske. Når du skubber det i, tørre væk eventuelle overskydende mørtel, der siver ud. Efter en halv time, kan du bruge en wire børste til at børste væk overskydende mørtel fra overfladen af facaden og rydde op i leddene.

Tips & advarsler

  • Når du placerer stenene, altid begynde øverst og arbejde din vej ned.
  • Prøv at placere de store sten først, derefter udfylde de lille rum bagefter med mindre sten.
  • Renlighed er meget vigtigt, når du arbejder med sten finer. Hold altid hænderne rene og stenen rengøres for at undgå at ødelægge stenene.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com