Sådan installeres en Metal badekar overløb afløb

September 17

Overløb afløb sidde langs ydersiden af forsiden af karret og oprette forbindelse til den samme rør som den balje affald rør, der løber under karret. Når du installerer et overløb afløb, skal du installere den balje affald rør så godt da det badekar drain system kan ikke fungere korrekt uden begge stykker. Da et overløb afløb er lavet af metal og vejer mere end en plastrør, skal du bruge en hjælper til at holde det på plads, mens du foretager de endelige forbindelser.

Instruktioner

•Anvend en rørtang til at stramme forbindelser mellem overløb afløb og affald nedløbsrøret til karret. Adgang til badekar er VVS fra bag eller under karret, ved hjælp af enten adgangsluge i det næste rum eller husets kælder.

•Sæt overløb og affald drain forsamling på plads bag og under karret. Bruge en rørtang til at stramme forbindelsen mellem bunden af forsamlingen og nedløbsrøret nedenfor.

•Climb inde i badekar og en hjælper holder overløb nedløbsrøret på plads. Anbring dækslet til overløb i position og drev skruer gennem huller i låget og ind i hullerne i overløb afløb rør.

•Thread i karret afløb kurv i affald røret åbning gennem hullet i bunden af karret. Stramme afløbet kurven ved fastspænding det med et par nål næse tænger.

•Køre den vand ned på Badekar afløb og se rør for utætheder. Hæld en spand vand ned i karret overløb rør og se for utætheder spænd enhver løs pipe-forbindelser med en rørtang.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com