Sådan installeres en Metal Conduit

November 9

Sådan installeres en Metal Conduit

Metal conduit beskytter ledninger i elektriske systemer og giver en kanal for ledninger gennem dit hjem. I kælder, loftsrum eller andre steder er conduit en nødvendig del af interiøret. Flere værktøjer er nødvendige for conduit installation, herunder en bøjning værktøj. Mestrer de finere punkter i conduit installation og rute ledninger hurtigt og effektivt i den sikreste mulige måde.

Instruktioner

•Plan den bedste mulige installation rute langs væggen eller loftet. Den korteste afstand fra punkt A til B med de længste lige løber af kanal og de færrest bøjninger er altid den bedste rute.

•Sæt en conduit sektion langs væggen efter din planlagte rute. Sted en monteringsbeslag over afsnittet conduit med monteringshullerne flush til væggen. Montere beslaget til væggen med en 1-tommer metal skrue og power driver. Bruge konkrete skruer hvis montering conduit til en kælder væg. Installere et ophæng til alle 3 fødder af conduit.

•Sæt conduit sektioner med kobling beslag og montere dem på væggen med parenteser. Stop, når du nå et punkt, hvor conduit skal være bøjet. Før du monterer denne kanal sektion på væggen, markere den med en markør på svinget.

•Sæt conduit i værktøjet bøjning, så dit præg på linje med bøjning værktøjet bøje mærke på bagsiden af værktøjet. Placer værktøjet bøjning på gulvet foran dig med conduit stykke inde. Træk værktøjet bøjning mod dig. Det bøjer conduit rør ind i en 90-graders vinkel.

•Sæt den bøjet stykke af conduit på væggen. Tilslut enden til den eksisterende ledning, ved hjælp af en kobling beslag, og montere conduit stykke til væggen med conduit parentes. Fortsæt, indtil du har gennemført ruten conduit rør.

Tips & advarsler

  • Altid installere metal conduit pipe overhead og af vejen når det er muligt.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com