Sådan installeres en mikro vindmølle

December 4

Sådan installeres en mikro vindmølle

Mikro vindmøller er let og nem at installere. De vigtigste elementer er nødvendige er en mast, en base med et middel til at hæve og sænke vindmøllen og en pivot, bærer øverst, således at møllen vil altid stå i vinden. Strøm ledningen fra vindmøllen vil komme ned inde i masten og alt efter spænding på møllen, kan bruges til at oplade batterier eller tilsluttes direkte til et hjem elektriske system.

Instruktioner

•Sæt den 8-tomme rør gennem T montering. Samle de to 4-tommer-stykker, vinkler og 8-tommer stykke af galvaniseret rør til en U form med T montering fri til at rotere omkring 8-tommer rør. Knytte to af gulvet mounts til de frie ender af de 4-tommer rør. Skru gulvet mounts i krydsfiner base. Vedhæfte 1.25-tomme rør og reduktionen montering til den frie ende af T monteringen. Tillægge en 10-tommer længder af rør reduktion montering.

•Sæt de resterende gulv mount til bunden af den mikro vindmølle. Micro vindmøllen kan have til at blive monteret på et træ eller metal base af passende størrelse til at tillade gulvet mount skal knyttes. Gulvet mount skal knyttes så mikro vindmøllen vil være afbalanceret. Bore et hul indeni gulvet mount og fodre strøm ledningen fra vindmøllen gennem det. Knytte de resterende 10 tommers længde af galvaniseret rør til gulvet mount med strømledning kommer ud i bunden.

•Stake krydsfiner base fast til jorden. Skub conduit over den galvaniseret rør. Knytte fyr ledninger til kanalen med klemmerne. Bor et hul 12 inches fra bunden af kanal for wind turbine ledning til exit. Skub wind turbine forsamling røret ind i toppen af ledning, pasning til foder strømledning ned inde kanalen og ud i hullet i bunden.

•Øge vindmølletårn og foreløbigt staven fyr ledninger til at holde det op. Kontrollere at sikre tårnet er lodret og justere fyr ledninger i overensstemmelse hermed. Tilslut wind turbine strømledning til batterierne eller den husholdnings elektriske system, afhængigt af udgangsspændingen og om output er AC eller DC.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com