Sådan installeres en mikrobølgeovn afgangsåbningen

December 4

Sådan installeres en mikrobølgeovn afgangsåbningen

Mikrobølgeovn madlavning producerer varme, fugt og lugt, der skal være udluftet ud af køkkenet. Hvis venstre Uventilerede, kan varme og fugt fra mikrobølgeovnen beskadige de omkringliggende kabinetter og væg. Du kan installere en mikrobølgeovn vent på en ydermur at forebygge skader og holde dit køkken lugt-fri.

Instruktioner

•Sæt stud finder mod muren på den placering, hvor mikrobølgeovnen vedhæftes. Træk finder på tværs af væggen, indtil det indikerer en mur stud. Holde trække stud finder hen over væggen, indtil du finder den anden mur stud.

•Tape skabelonen bagvæg, der fulgte med mikrobølgeovn til væggen mellem studs hvor du ønsker at lufte ovnen. Skære igennem skabelonen til at lave en vandret aftræk hul i væggen med en gipsvæg så.

•Ansigt udenfor og tillægger ydervæg af dit hus med skruer og en skruetrækker udluftningsanordning plade og den fælles landbrugspolitik. Sikre hætten passer stramt så fugt og insekter ikke kan komme ind i huset gennem mikrobølgeovn udluftning.

•Ansigt tilbage inde og fjerne den tape og bageste væg skabelon fra mellem væggen studs. Klart ud eventuelle rester fra den nyligt cut udluftning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com