Sådan installeres en mikrobølgeovn Under dit køkkenskab

December 14

Sådan installeres en mikrobølgeovn Under dit køkkenskab

Der er to typer af mikrobølgeovne som klassificeret af hvordan de er placeret i et køkken. En hviler på en bordplade og fylder. De andre mounts under et kabinet og typisk over din ovn eller rækkevidde. Dette giver mulighed for mikrobølgeovnen til at fungere som et filter til madlavning dampe og sparer plads på køkkenbordet. Disse mikrobølger kommer ofte med alle de nødvendige monteringsdele, der kræves for at fuldføre installationen.

Instruktioner

•Measure åbning under skabet. Du skal vide bredden, dybde og afstand mellem kabinettet og countertop, når du køber en mikrobølgeovn. Vælg en, der vil passe inden for disse dimensioner.

•Find studs i åbningen under kabinettet med en stud finder, markere studs med en blyant. Det er vigtigt at du sikrer mikroovn til studs, givet vægten af mikrobølger. I almindelighed, måler studs 16 tommer eller 24 inches del på center.

•Tag monteringsbeslag fra bagsiden af mikrobølgeovnen. Du vil sandsynligvis Se Phillips skruer som sikre beslag til side af mikrobølgeovnen. Fjern skruerne med en skruetrækker.

•Sæt monteringsbeslag mod væggen og linje op monteringshullerne i beslag med studs på væggen. Læg en plan oven på monteringsholderen og Placer beslaget, så det hviler niveau under skabet.

Uddelingen monteringsbeslag til væg med 2-tommer træ skruer og en skruetrækker.

•Sæt mikrobølgeovn på monteringsbeslaget. Det vil hvile på en LIP-pakke i bunden af beslaget. Tilslut mikrobølgeovnen til sin stikkontakt og sikre mikroovn til beslaget med den medfølgende hardware.

•Tag filter dække fra forsiden af mikrobølgeovnen og installere kulfilter leveres med mikrobølgeovn. Geninstallere filter dækning. Det filtrerer lugter som du tilbereder mad.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com