Sådan installeres en Mobile Home udvendig dør

September 30

Dørkanter ydmyge forstuen, der konstant gynger åbne og lukkede har fik at blive den mest misbrugte del af huset. Vi kræver så meget fra vores døre. De skal passe stramt ind i deres jambs og afværge varme og kulde, svinge let men roligt af hængsler, låne en imødekommende aura til huset og udholde utrolige mængder af slid og ælde og forblive intakt.Alle døre, dog sidder mobilhome døre fast med partiet sorriest skæbne. Billigt udformet og udsat for uheld, skal de udskiftes ret ofte. Så, hvordan du installerer et mobilhome udvendig dør eller erstatte din pibende, voldsramte gamle?

Instruktioner

•Brug båndet måler for at finde ud af døren hul størrelse. Dette refererer til bredden og højden af plads, at døren blade på væggen, når det er fjernet fra sine hængsler.Bemærk, at standard døre kommer i faste størrelser. Mest sandsynligt, vil døren får du ikke passer din autocamper døråbningen. Så, vælge mellem tre indstillinger: øge størrelsen på din dørkarmen, købe en dør og så det så det passer til åbning, eller bestille en tilpasset dør over internettet.

•Stick kit tape rundt om din nye dør flanger. Så skræl papiret sikkerhedskopiering af din kit.

•Stick den nye dør i sin ramme. Holde det som fladede og lige som muligt.

Uddelingen af døren ved at bore tre skruer på venstre og højre side. Disse skal være på taljen. Du kan gøre denne opgave nemmere med en nivellering enhed, som du kan bruge til at line døren fra top til bund for at sikre du ikke har gået ude af trit.

•Vælg tilbage og tjekke dit håndværk. Hvis døren ser helt lige, få flere skruer og køre dem ud på dørens venstre og højre side (under og over dem du placeret tidligere).

Tips & advarsler

  • Du skal aldrig bore for dybt. Du kunne svække (eller ødelægge) aluminium døren eller dørkarmen. Også, ikke lirke skruerne ud, efter de er blevet installeret. Disse skruer holde døren kvadrerede og lige. Tryk på dem og din dør er sikker på at blive limp eller skæve eller begge.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com